Hjem Ideologi Patriotisme Generasjon Identitet trosset politisk korrekt studentforening, mintes studenter som falt i 1....

Generasjon Identitet trosset politisk korrekt studentforening, mintes studenter som falt i 1. verdenskrig

232

Studentforeningen ved Cambridge nektet å arrangere minnemarkering for falne fra 1. verdenskrig.

Søndag 11. november 2018 kl 11.00 minnes verden at det er hundre år siden det ble slutt på første verdenskrig. På det prestisjefylte University of Cambridge nektet den politisk korrekte studentforening å ha en markering, med begrunnelse at en minnemarkering ville «glorifisere krig».

Generasjon Identitet i Storbriannia virket ikke særlig imponert over deres avgjørelse og arrangerte likeså godt en egen minnemarkering utenfor studentforeningen sine lokaler for britiske soldater som var registert som studenter ved Cambridge da de falt.

ektenyheter