See no evil, hear no evil
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

En innflyttet ISIS-terrorist satt fyr på en McDonalds-restaurant (et erketypisk symbol for «vestlig dekadens» i islamisters øyne) i Tyskland, som førte til alvorlige brannskader på hele underkroppen til en 14 år gammel jente. Deretter tok han en kvinnelig apotek-ansatt som gissel, helte bensin over henne, og tente på. Kvinnen ble heldigvis raskt reddet, og ble ikke alvorlig skadd fysisk.

ISIS-terroristen – som innvandret fra Syria til Tyskland – var allerede en «kjenning av politiet» med 13 forskjellige lovbrudd på rullebladet.

MSM unnlater å dekke de mest vesentlige detaljer av denne saken, og noen dekker den ikke i det hele tatt.

I skrivende stund viser et google-søk på «Köln gissel» (med resultater fra den siste uken) at VG tilsynelatende ikke har en eneste artikkel om saken.

TV2, ABC Nyheter, Aftenposten og NRK melder om en generisk gisselsituasjon, og nevner ingenting om at jenta og kvinnen ble satt fyr på, eller at kun inkompetanse fra terroristens side hindret langt verre utfall.

TV2, ABC Nyheter og NRK nevner ikke at gjerningsmannen erklærte offentlig at han var en ISIS-kriger (Aftenposten nevner det langt nedover i sin artikkel).

Kilde: Tysk mainstream media, via Document

ektenyheter