Martin Sellner, identitarian activism, ekte nyheter
I forbindelse med Ekte Nyheter sin konferanse på Eldorado bokhandel 27 mai arrangerte blant annet FRI Oslo og Akershus en motdemonstrasjon hvor de kom med falske anklager mot en av våre taler.
I forkant og i uken etter konferansen har flere organisasjoner innen homobevegelsen, bl.a. Fri Oslo og Akershus og Blikk løyet om at vår taler Martin Sellner og Identitærbevegelsen angivelig skal være fiendtlig innstilt overfor homofili.

Skjermdump fra FRI Oslo og Akershus Facebook-side
Rødts valgkamp-sekretær Benedikte Pryneid Hansen gikk til og med så langt som å påstå at identitære ønsker et samfunn uten homofile.

Skjermdump Facebook
Ekte Nyheter forventer en beklagelse fra FRI Oslo og Akershus, Blikk og Benedikte Pryneid Hansen for deres falske anklager mot Martin Sellner. På direkte spørsmål om hva de identitære mener om homofile sier forøvrig Sellner rett ut at han ikke har noe imot homofili (uttalelsen kommer rundt 4:15).

Ekte Nyheter har konsekvent skrevet positivt om homofiles sikkerhet og satt fokus på dobbeltmoralske homofobe holdninger hos de selvutnevnte politisk korrekte.
Under følger noen eksempler på Ekte Nyheter sin omtale av homofiles rettigheter:

ektenyheter