Hjem Politiserte etater Tucker dokumenterer alliansen mellom sosialister/liberals og super-rike

Tucker dokumenterer alliansen mellom sosialister/liberals og super-rike

323

Denne «uhellige allianse» er ikke noe nytt. Man finner den igjen tilbake hos både kommunist-sosialistene i Soviet og nasjonal-sosialistene i Hitler-Tyskland.

 

TUCKER CARLSON, FOX NEWS: Jeff Bezos, grunnleggeren av Amazon, er verdt rundt hundre og femti milliarder dollar som er nok til å gjøre ham til den rikeste mannen i verden….utvilsomt nok til å betale sine ansatte godt, men det gjør han ikke.

Et stort antall Amazon-arbeidstakere er så dårlig betalt at de kvalifiserer for føderale velferdsordninger. I henhold til data fra New Food Economy, var nesten 1 av 3 Amazon-ansatte i Arizona for eksempel, på matkupong ordninger i fjor! Jeff Bezos betaler ikke sine arbeidere nok til å spise, så DU har lagt ut for forskjellen med skattepengene dine…

 

Hva med Walton familien som grunnla Walmart. Samlet er de verdt rundt hundre og sytti-fem milliarder dollar, som er mer enn hele bruttonasjonalproduktet i Qatar, den oljerike golfstaten. Waltons kunne sikkert ha råd til å være sjenerøs med sine arbeidere….i stedet regner de med at DU legger ut mellomlegget [opp til en levelig inntekt].

I 2013 sendte skattytere mer enn seks milliarder dollar til Walmarts ansatte for matkuponger, Medic-AID og bolighjelp..

 

..Travis Kalanick, han er den ungdommelige grunnleggeren av Über. Hans personlige formue er nær fem milliarder dollar. Hans sjåfører gjør derimot ofte mindre enn minimumslønn!
En nylig studie fant at mange Über drivere mister penger når de jobber for selskapet. Det er ikke en bærekraftig forretningsmodell
Den eneste grunnen til at den fortsetter er på grunn av DIN generøsitet, fordi DU betaler [gjennom skatte-innbetaling] velferdsgodene for Übers fattige sjåfører.

 

Dette systemet er uforsvarlig, og likevel klager nesten ingen over det, hvordan har det seg? Konservative som oss, støtter det frie markedet og med god grunn. Det frie markedet fungerer, men det er ikke noe fritt med DETTE markedet!

 

Mange av disse selskapene opererer som monopol. De hater markeder, de bruker offentlig regulering for å knuse konkurranse, det er ingenting konservativt ved det, akkurat som det ikke er noe konservativt ved de fleste store konserner. 

 

Tvert imot er de ryggraden til «venstresiden». Velg en venstreorienterte saksområde som du mener skader landet, sjekk donor-listen, og du vil finne navnet på et-eller-annet konsern – ofte mange konserner.

 

Konsern-Amerika muliggjør det progressive vanviddet du ser [på TV] hver kveld … de finansierer revolusjonen som pågår!
Nettopp derfor sier liberals [«venstresiden» i USA] ikke et pip mens oligarker samler seg milliarder ved å utsuge middelklassen, fordi de har blitt bestukket.

 

For eksempel antar du antagelig at de som grunnla Walmart var konservative, de fleste av kundene deres er i alle fall det,

men størstedelen av Walton-familien støttet Hillary Clinton i det siste valget, de ga Demokratiske partiet mer enn 700 tusen dollar i løpet av 2016-syklusen! Nesten hver milliardær i Silicon Valley gjorde det samme!
Til gjengjeld fikk de immunitet mot kritikk, og de fikk fortsette å tvinge DEG til å betale sine ansatte. det var en god avtale for dem.

 

Amerika har endret seg enormt de siste 20 årene. mange du trodde var dine allierte, jobber faktisk mot dine interesser. de har forakt for deg og din familie, dine tradisjoner og din tro, inkludert i denne gruppen, jeg beklager å si. Det er mange slike store selskaper. De ikke har bruk for for deg eller landet du vokste opp i. Står du i veien for dem vil de knuse deg, du ser det hele rundt oss hele tiden.

 

Det er sjokkerende, så sjokkerende at jeg nylig skrev en bok om det med tittelen «Ship of Fools», som forklarer hva som skjedde, hvem gjorde det og hvorfor.

 

Soros

By Copyright by World Economic Forum. swiss-image.ch/Photo by Sebastian Derungs. [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

George Soros nevnes ikke i dette innslaget fra Tucker Carlson, men er bredt erkjent som en av milliardær-donorene til stor-stat politikere og andre sosialistiske aktivister:

 

ektenyheter