Hjem Ukategorisert STORE bilder av multikultralistenes ofrede, forlengst rettferdiggjort virkemiddel av tiårs emosjonell utpressing...

STORE bilder av multikultralistenes ofrede, forlengst rettferdiggjort virkemiddel av tiårs emosjonell utpressing fra Merkel-mafiaen

217
Faksimile

De som nå protesterer mot masseinnvandrings-vanviddet i Chemnitz, Tyskland – har benyttet halvannen meters plakater med bilde og navn på personer som skal være drept av innvandrere.

Det er et virkemiddel egnet til å vekke svært sterke følelser, som nok er et dårlig beslutningsgrunnlag og i hvert fall for beslutninger på nasjonalt og endatil internasjonalt nivå.

Frank C. Müller [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Men alle bør huske for eksempel den massive benyttelse av bilder av den døde gutten Alan Kurdi, av multikulturalisme-mediene, politikere, NGO’er og andre, for å skamme ut og tyste enhver protest mot den ekstraordinært store masseinnvandringen i 2015, selv om ingen Europeere på noe fornuftig vis kunne klandres.

Brendan O’Neill i Spectator omtalte denne billedbruken i ordelag som bl.a. «moral-porno» under overskriften ‘..Sharing a photo of a dead Syrian child isn’t compassionate, it’s narcissistic..

 

Det kan ikke være kun 1 «side» som har lov til å bruke slike virkemidler, spesielt ikke kun de ultra-revolusjonære multikulturalistene!
(Ja, ideologisk igangsatt befolkningsutskiftninger ER ultra-revolusjonært.)

Det synes derfor bare rett og rimelig om Merkel, Löfven, May, Macron, Løkke og de andre ultra-revolusjonære inkludert Erna, så konstant som mulig blir møtt av bildene av dem de har ofret, på multikulturalismens alter. For Theresa May, ikke minst av bilder av de kanskje 1 MILLION (ref. Labours parlamentsmedlem Sarah Champion bl.a.) sexmisbrukte, gjerne også gjort narkoavhengige og som regel mindreårige(!) ofre for den såkalte «grooming» situasjonen i Storbritannia.

 

I Norge – i hvert fall – må man nok regne med et motsvar bestående av bilder av terroristen Anders Behring Breivik’s ofre. Men da bør enhver huske både, at etter multikulturalistenes egen forklaringsmodell var også Breiviks massemord et resultat av multikulturalismen OG at antallet – hvor vondt det enn gjør å forholde seg til – er langt, langt mindre enn ofrene for multikulturalisme-religionen. Eller dens nærmeste allierte-religion…

 

ektenyheter