Hjem Religion Islam MDG-politiker på Gjøvik om SIAN

MDG-politiker på Gjøvik om SIAN

456

Yngve Brateng Fjeldstad, representant for Miljøpartiet de Grønne i Gjøvik, har sin helt spesielle versjon av hva som skjedde da SIAN var på Gjøvik 7.oktober ifjor. Fra Oppland Arbeiderblads paneldebatt om hatytringer 8.juni 2018.

Sitat:
«de aller fleste som var der oppførte seg som helt vanlige folk om dem hadde møttes over et campingbord en lørdagskveld»

Sitat:
«det handler om hva vi ønsker å tro på og hva vi faktisk har vært med på»

Sitat:
«Det er veldig leit at noe som skjedde nærmest i noen sekunder på slutten nesten etter at arrangementet var over, der står det en NRK-fotograf som har stått og ventet hele tiden på å finne en ting å fange og fotografere – det får hele fokuset. Mens to timer med fredelige folk som står sammen og forskjellig og bare står der med ryggen imot det får ingen fokus»

Les mer om bråket her, her, her og her

ektenyheter