Hjem Ideologi Multikultur DF og SD samarbeider, FRP prioriterer logring for ekstremistene i Venstre-Høyre

DF og SD samarbeider, FRP prioriterer logring for ekstremistene i Venstre-Høyre

248
Faksimile

Sverigedemokratenes leder Jimmie Åkesson talte nettopp på Dansk Folkeparti sitt landsmøte. Både DF’s leder og andre partirepresentanter har tidligere møtt SD/Åkesson i Sverige.

Men her i Norge holder FRP (ledelsen) seg fremdeles for nesen og påstår seg være noe helt annet og med moralsk overhøyhet, over både DF og i hvert fall SD.

FRP (ledelsen)s prioritet synes å være full opptagelse i «Det Gode Selskap» – både hos de andre formelle politiske partier, «PKMedia-partiet» OG «kulturbransjen-partiet» (skuespillere, forfattere og komikere og sånn…).

..og at Siv får være bestevenninne (BFF) med Trine & Erna.

 

Og dette til tross for at den konkrete påvirkning av landet fra både Venstre OG Høyre, har blitt like mye ultrarevolusjonær ekstremisme som fra partiene på sosialistisk side med sin

  • demontering av Norge som selvstendig nasjon
    (den praktiserte underkastelse for EU/EØS, underkaste Norges Grunnlov og andre nasjonale lover også annen overnasjonal lovgivning som f.eks. stadig utvidede «menneskerettigheter» (hvem definerer disse??) etc. i tillegg til EU-lovgivning)
  • stadig mer underkastelse for stadig mer irrasjonelle teorier fra postmoderne (ny)Marxister (som oppblåsingen av «hat» fra en av de mange menneskelige emosjoner til en påstått objektiv og legitim faktor i nasjoners kriminal-lovgivning, eller avvisning av objektiv vitenskap (ikke minst erstatte 2 biologiske kjønn med minst 70 «kjønnsidentiteter»)
  • verst av alt; en masseinnvandring i en skala som på ganske kort tid (i historisk målestokk) utgjør en befolkningutskiftning og marginalisering av de folkeslag som har bodd i Norge og ellers i Europa i tusen-VIS av år

..-politikk.

For det ovennevnte ER virkelig ultra-revolusjonært. Ultra-ekstremt. Det politiske etablissement over hele den tradisjonelle, aksepterte venstre-til-høyre «fjøla» har gått fra vettet.

Det er i de utskjelte partiene som Dansk Folkeparti, Sverigedemokratene, Italienske Lega, Viktor Orbans parti og UKIP man kan finne realitetsforståelse, fornuft samt det antakelig viktigste:

Forståelse av hva som er grunnleggende rett-og-galt overfor dem også Vestlige politikere er MENT til å – faktisk egentlig FORPLIKTET til å – i det aller vesentligste jobbe for; nemlig de innfødte.

HEGE STORHAUG, Januar 2018Befolkningsutskiftning er altså ingen konspirasjonsteori. Det er akkurat det som skjer. Og med endret folk, får Sverige en endret kultur og et islam som etter all sannsynlighet vil dominere folks religiøse tro om kanskje ikke mer enn 10 – 20 år.

(..og forskjellen på Sverige og Norge er nå kun tempo.)

 

ektenyheter