Hjem Ukategorisert «Venstretenkning» i sin essens – Finn Fem Feil!

«Venstretenkning» i sin essens – Finn Fem Feil!

188

De venstrevridde enten tror i all sin dumhet at de ennå en gang har fått noe på Trump – det vil si hans advokat Giuliani – eller så kjører de Fake News agendaen sin. Idioti eller løgn – det vil alltid være ett av to når det gjelder venstresidens «tenkning».

Giuliani sier at sannhet ikke alltid er sannhet. Et utsagn som trenger kontekst.

Virkeligheten er alltid virkeligheten, den kan ikke være både seg selv og noe annet enn seg selv samtidig. Med velvilje innser man at det han sier er at ulike mennesker med ulik filosofi eller agenda ofte vil oppfatte og /eller distribuere ulike versjoner av den objektivt oppdagbare virkelighet/sannhet.

Med vond vilje (venstrevilje) hevder idiotene at Giuliani faktisk hevder at virkeligheten ikke alltid er virkeligheten. Dette regnet Giuliani med at idiotene ville si, så han eksemplifiserte tydelig for de enkle sjeler ved å utdype:

Donald Trump sier at han ikke snakket om Flynn til Comey. Comey sier at han snakket om det. Så fortell meg hva som er sannhet, forsøker Giuliani å forklare.

Nei, idiot, han forsøkte ikke å forklare, han ga akkurat et krystallklart eksempel på hva to ulike versjoner av «sannhet» kan være. Å gå videre etter dette er å koke suppe på en illusjon av en spiker eller snakke om en storm i et fingerbøl.

Som Dagbladet i krigstyper: «En absolutt katastrofe«…»Det stormer rundt Giuliani og Trump«. Yeah, right, fordi mange nok Fake News kanaler forsøker å fremme et inntrykk av noe som ikke finnes. Når mange nok lyver…

Blabladet ødelegger altså for sin Fake News-agenda i sin egen kronikk ved å innlemme dette poenget fra virkeligheten. Why, fools? Giulianis utdyping knuser alt de venstrevridde måtte føle i denne saken, og likevel vil vi se at de kjører hardt på hjemme og ute med en ide – som altså allerede er stein dau, før den første reporteren fikk skrevet en bokstav.

Dette er essensen i «venstretenkning» – piss! Hver gang du leser en kronikk eller hører et resonnement fra venstre kan du være sikker på at det er minst en logisk svikt. Gjør sport i å finne den – det er altfor lett uansett.

 

PS: Hele grunnlaget for kollektivisme og dermed venstresiden, hviler filosofisk på ideen om at det ikke eksisterer en objektivt oppdagbar virkelighet, men at virkeligheten i beste fall kan bestå av intersubjektivisme, dvs. enighet blant maurene i maurtua.

Årsaken til dette er at venstreideologi stort sett alltid kolliderer med virkeligheten og derfor fant venstrevridde filosofer ut at de måtte dekonstruere virkeligheten, så ideologiens/løgnenes krasj med virkeligheten ble mindre synlige. Moroa når dermed nye høyder når venstresiden begynner å snakke om sannhet og virkelighet, der ideologi – virkelighetens diametrale motsetning – er venstresidens altomfattende varemerke.

ektenyheter