Hjem Ideologi Multikultur Siv (og desken på Aftenposten) banner i multikulturalisme-kirka

Siv (og desken på Aftenposten) banner i multikulturalisme-kirka

152

Finansminister Siv Jensen oppfordrer iflg. Aftenposten, Norske bedrifter til å ansette Nordmenn hvis mulig. En selvinnlysende plikt – for noen av oss, dessverre ikke for alle.

Faksimile

Nå var riktignok «utlendinger» den formulerte motsats, og begrepet «Nordmenn» har lenge vært under utvanning til å helst skulle bety enhver født i Norge – for noen allerhelst enhver med Norsk statsborgerskap.

Ordvalget antas likevel å «skjære relativiserings-prestene i multikulturalisme-religionen i øynene», såpass at det er overraskende at den slapp ut fra en av religionens høyeste prekestoler (eller skal vi si minareter) her til lands, nemlig «desken» på Aftenposten.

 

PS. Siv og Aftenposten kunne gjerne tatt med Samer, den andre av de to Norske etnisiteter.

ektenyheter