Hjem Politikk Dobbeltmoral Norsk PKMedia bekrefter sitt etiske konkursbo – New York Times skandalen

Norsk PKMedia bekrefter sitt etiske konkursbo – New York Times skandalen

609
Faksimile

New York Times ansettelsen av mangeårig og i full offentlighet hylende rasistiske Sarah Jeong – er en reell skandale, enda ikke dekket av hverken VG, Aftenposten, Dagbladet, TV2 eller NRK!

Og det er i seg selv en skandale! Egentlig.

Det er fordi alle de nevnte medier – og resten i deres ideologiske flokk – er selvutnevnte rasisme-jegere som «graver under hver stein og snur hver tue» for så å eksponere med store bokstaver – gjerne på forsiden – alt de tror de kan komme unna med å rasisme-stemple.

Og den stemplingen skjer i henhold til et stadig mer utflytende, tåkete, ekspanderende definisjons-spektrum for rasisme, påprakket oss med «ja til sharia råd» og «Muslimer er de nye Jødene» -Erna i spissen («religiøs rasisme» du liksom…).

Den «overdøvende stillheten» fra Norske medier – med Resett som foreløbig funnet unntak – har antakelig en sammenheng med at NYTimes er brukt nærmest som det ufeilbarlige orakel, av en (nesten) samlet Norske medie-flokk ..som samtidig påstår å være både seriøs og «mangfoldig». Dengang ei.

 

Orwellsk «Newspeak» i praksis – versjon Vox.com

Vox har nok ikke helt NYTimes status, men er likevel et relativt stort og innflytelsesrikt medie, iflg. Wikipedia over 50 millioner lesere og del av Vox media med over 300 siter. Der kan man lese bl.a. følgende om saken:

..making her [Sarah Jeong] an obvious target for the right-wing internet mobs that have been especially active of late, launching organized smear campaigns against left-leaning celebrities by weaponizing their old jokes and tweets.

 

The most high-profile recent example of this is Guardians of the Galaxy director James Gunn, who was fired by Disney after a concerted push to dredge up and circulate several of Gunn’s old tweets.

 

Many of the tweets contained jokes about topics like rape and pedophilia[!!!] — but they were also several years old, purposely taken out of context, and pointedly curated and misrepresented to paint a very specific picture of Gunn with the express goal of getting him fired.

 

A similar thing happened to Jeong..

Det er svært vanskelig å tro at denne Vox-skribenten – og andre mediestemmer fra samme ideologiske flokk, i USA, Norge eller andre steder – ikke er fullt klar over at dette i langt større grad, langt oftere, er treffende beskrivelser av deres egen opptreden ..mot Roseanne Barr, Sverigedemokratene, FRP(ere), Karine Haaland, ..som noen av mange, mange, mange eksempler.

 

Dobbeltmoralen er total

Fra NYTImes Facebook konto

 

Slett ikke bare «gamle» rasisme-tweets fra Sarah Jeong

Tvitrer Nick Monroe har undersøkt saken:

 

ektenyheter