Natasha, hjemløs
Foto: Skjermdump, Facebook

En 22 år gammel jente ved navn Natasha er hjemløs på gata i London. Myndighetene hjelper henne ikke. Hun ønsker bare et sted å bo, fungerende ben, en jobb, og å bli forfatter i fremtiden – skjønnlitterært, siden virkeligheten er for grusom for henne.

Storbritania bruker samtidig over 100 milliarder skattekroner årlig på “u-hjelp”, som i praksis ofte er finansiering av diktaturer og terrorister. 

I tillegg kommer naturligvis de astronomiske summene for å brødfø migranter, hvorav mange takker britene med å begå terrorangrep eller voldta opp til 1 million britiske og indiske barn (dette var estimatet til en Labour-politiker, som mistet en politisk stilling fordi hun ville ha en debatt om denne forbrytelsen mot menneskeheten).

I kommentarfeltet til videoen om Natasha er det mange private som ønsker henne velkommen i sine hjem.

Som liberalister ønsker vi i Ekte Nyheter et samfunn hvor sivile hjelper hverandre, og hvor dette ikke er en statlig oppgave (til gjengjeld vil ikke staten rane folk via skatt, slik at folk dermed får ekstremt større kjøpekraft). Det er dog verdt å påpeke løgnene og dobbeltmoralen til kollektivistene, og hvor elendige – eller ikke-eksisterende – de offentlige tilbudene som skal «rettferdiggjøre» skatt er. Vi blir lovet en gourmèt-burger, men får stekt hundemat i muggen kjeks. Og den er giftig.

Les også: Rekordmange britiske pensjonister dør av kulde

English girl, Natasha is 22 years-old and has been homeless sleeping rough in London for 4 years.

English girl, Natasha is 22 years-old and has been homeless sleeping rough in London for 4 years.

Gepostet von British Tan am Mittwoch, 11. April 2018

Oppdatering:

Natasha har i dag en leilighet, en datter og en partner, men må jobbe 3 jobber for å få endene til å møtes, og ønsker å returnere til skolen igjen for å ta igjen tapt læring. Man kan donere til henne her.

ektenyheter