Hjem Løgn Løgn & Bedrag mediet Aftenposten. Igjen.

Løgn & Bedrag mediet Aftenposten. Igjen.

212
Faksimile

Denne gang har Aftenposten skrevet at ‘..Trumps advokat og ryddegutt, Michael Cohen, erklærte seg skyldig i en rekke lovbrudd. Ett av dem var å betale store summer til to kvinner..

Dette er teknisk sett ikke løgn, men et klart bedrag. Cohen’s skyldig -erklæring

  • er egne utsagn som et resultat av forhandling med en påtalemakt i New York (som er hvor mye Democrats -kontrollert og, sammen med Clintons samt Strzok og andre i FBI/Mueller-gjengen, med-alle-midler desperate etter å ta Donald Trump??) om best mulig «deal», og hva sier man ikke da for å unngå en lang fengselsstraff som truer ..for skatteundragelse og annet som ikke har noe med Trump å gjøre,
  • erklæringen kom ikke i en retts-sak, selv om det foregikk i en retts-sal,
    skyldspørsmålet er altså ikke behandlet konkret mot valgloven i en rettssak eller avgjort av en jury,
  • og det er høyst tvilsomt om forholdene som evt. impliserer President Trump – dvs. betaling og andre handlinger for å holde to kvinners informasjon om «en kandidat» unna offentligheten, overhodet er noe lovbrudd!
    Bl.a. jusprofessor og tidligere medlem av valgkommisjonen (FEC) Bradley Smith, er klar på at angjeldende forhold ikke er lovbrudd.

Men Aftenpostens tekst forteller ikke noe av dette, men gir derimot et sterkt inntrykk av det ganske motsatte. Blant annet fordi setningen ‘..Manafort ble erklært skyldig av juryen..’ står like over.

 

Manafort

I denne «Trump-leiren har hatt en rystende uke» artikkel lister Aftenposten også opp den ene og den andre Russland- OG Ukraina-forbindelse for Paul Manafort – som riktignok var valgkampsjef for Trump i 3 måneder – som spenner helt tilbake til 2006 og ikke har noe med Trump eller hans valgkamp å gjøre.

Men ikke et pip om rapporterte Manafort forbindelser til Tony Podesta og andre Democrats, eller for den del John Podesta (Hillary Clintons valgkampsjef og Bill’s stabsjef) eller Clintons’ egne Russland –forbindelser.

 

Stor ståhei for ingenting

Dertil kommer at tidligere kandidater/kampanjer – deriblant for «gullungen» Barack Hussein Obama – har blitt funnet skyldig i kampanje-ulovligheter, men kun betalt en bot. Obamas støttespillere mener naturligvis det var en helt annen sak. Javelja.

PKMediene er altså hysteriske over at Trump eventuelt traff noen tiltak for å holde et par ekstra «kvinnehistorier» unna offentligheten. For de som husker tilbake var det faktisk rikelig av dem side opp og side ned i pressen likevel (hun på flyet, for eksempel), i forbindelse med Trump’s valgkamp.

Og hvordan kan det ha seg at seksual-moralisme har blitt en kampsak for Aftenposten, i hvert fall nå etter at tidligere kommunist-leder Hilde Haugsgjerd’s seks år i sjefredaktørstolen transformerte den tidligere Konservative avis, til en sosialist-blekke?

 

ektenyheter