Selvmord
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Den kvinnelige politikeren Willie Dille fra det nederlandske Frihetspartiet – partiet til ytringsfrihetsikonet Geert Wilders – begikk selvmord. I en video før selvmordet sier hun at hun ble kidnappet og gjengvoldtatt av muslimer.

Hun påstod også at hennes tidligere Frihetsparti-kollega Arnoud van Doorn, som konverterte til islam etter han ble kastet ut av partiet, orkestrerte de brutale overgrepene.

Politiet bekrefter at hun tok kontakt med dem ang. overgrepene i 2017, men at hun ikke gikk videre med saken (noe som er vanlig for mange voldtektsofre i dagens justissystem, da de finner det belastende og/eller frykter represalier).

MSM stille

Selvom RT dekket denne saken 10. august (2 dager før publisering av dette innlegget), har tilsynelatende ingen i norsk mainstream media dekket dette. Et google-søk på «Nederland politiker selvmord» viser kun treff fra Document og Frie Ord.

Kilder: Wikipedia

ektenyheter