«Det er hva som skjer når du tar med SYRE!» – Mann får bank av borgervernere og blir tømt melk på mens han ligger på bakken.

En gjeng menn mener å ha fersket han rett etter han hadde kastet syre inn i en butikk etter noen nektet å gi han småpenger.

 

Han greier å komme seg på bena etter han fikk bank, og stikker av gårde på en leiesykkel etter han fikk juling med balltre og ble sparket av flere menn.

Vitnet som filmet angrepet, som ble bedt om å være anonym, sa: «Jeg så at noen på en sykkel med maske på gikk til en mann som kom ut av butikken, og sa «Sjef, gi meg noe penger»».

«Deretter gikk han av sykkelen og gikk rett for lommene hans, trakk ut en flaske og kastet innholdet inne i butikken mot mannens retning»

«Han endte opp med å ta flasken og kaste den vekk, og etterpå begynte han og hans venner og banke han (forbryteren) opp»

«Han kom seg på bena og sjanglet rundt, og trakk kniv fra lommen sin. Deretter hoppet han på sykkelen og syklet av gårde»

«Noe av innholdet traff en annen fyr i øynene, og han klaget på at det irriterte øynene, så vi ga han vann så han kunne vaske øynene sine og vi ordnet en taxi til sykehuset»

Føyer seg inn i rekken

Kriminelle har funnet ut at det er mer effektivt å bruke etsende væsker for å skremme og skade sine ofre. England har forbydd lovlydige borgere å bære våpen, så da er det kun kriminelle som gjør det.

Kilde: Daily Mail

ektenyheter