Hjem Lengre & Tyngre Apatisk Liberalisme – nytt begrep

Apatisk Liberalisme – nytt begrep

280

«Frihet til folket!» skriker Liberalistene. Men de hvisker bare om dens konsekvenser.

«We can ignore reality, but we cannot ignore the consequences of ignoring reality”. Vi kan fornekte virkeligheten, men ikke konsekvensen av virkeligheten. Ayn Rands egne ord.

A=A. Årsak leder til effekt. Handling til konsekvens. Det er ikke smart å la andre drite på draget, fordi det vil påvirke oss selv.

Det er mange eksempler på dette. Fyrverkeri er ett. Jeg var radikalt imot at fyrverkeri skulle bli ulovlig fordi «FRIHET TIL FOLKET». Akkurat som liberalistene.

Jeg bruker ikke 5 øre på fyrverkeri selv, men hvis andre vil være idioter å bruke penger på det; vær så god.

Men la oss si det blir legalisert igjen. La oss si vi innfører total frihet. Så ser jeg tre barn i nabolaget skyte dem opp.

Jeg vet at foreldrene er ressurssvake, de ligger sikkert inne og tar seg et skudd. Jeg ser at barna ler og flærer. De skyter ting opp i hytt og gevær. Vi vet alle hvordan barn er uten tilsyn.

Men frihet til folket dikterer. Jeg skal ikke ta ansvar for andres valg. Så skyter de en raket inn i mitt hus. Huset mitt brenner ned. Kona mi og barnet mitt dør. Jaja, «FRIHET TIL FOLKET» og jeg er ikke lav IQ så jeg har jo forsikring. Da går vel alt bra?

Ting henger sammen. Og skal vi da gi «FRIHET TIL FOLKET» må vi ALLE ta ansvar. Liberalistene er idealister. De fornekter årsak-virkning. Det er farlig. A=A. Du kan fornekte virkeligheten, men IKKE dens konsekvenser.

Jeg er for frihet og kan støtte Liberalistene i deres frihetskamp. Men det er noe som ulmer under. Selv om de mener de er realister, så er de kanskje like mye av noen idealister. Og idealister fornekter virkeligheten og det kan være destruktivt.

Narkotika – som sex – selger. Liberalistene er for både narkotika legalisering og prostitusjons legalisering. Dette vil nok gå som hand i hanske.

 

Jeg lanserer derfor et nytt begrep:

Apatisk Liberalisme: For dem som ønsker frihet, men fornekter dens konsekvenser. Som et barn. Som å la seg dominere av Id.

 

Som når liberalistene bruker reklame for «Narkotika til folket». Noe som vil appellere til enkle sjeler, men uten å legge til konsekvensene. Altså; det å ikke nevne «Du kan gå på en skikkelig smell selv, eller må leite etter sønnen din i rennesteinen og datteren din på bordell» blir falsk reklame.

De skriver om «Fri Narkotika» fordi det vil appellere til alle dophuer [sic] og unge naive mennesker uten livserfaring. De utelater at de også vil fjerne velferdsstaten og innføre HARDE straffer for kriminell aktivitet, for at vi ikke skal få samfunnskollaps.

 

Forretten må serveres først, Liberalister! Det gjør dere ikke. Dere reklamerer for narko-buffé, uten å vise til suppen som vil inneholde konsekvenser.

Vi må anerkjenne realiter, ikke fornekte dem. Og fakta ER, Liberalistene; at dere er et knøttlite parti. De neste 5-50 årene vil dere ikke få gjennomført mye av deres ideer.

La oss tenke A=A her. Det eneste dere faktisk KAN få igjennom er narkotikaliberalisering. Da vil dere servere destruktiv kraft UTEN å fjerne sikkerhetsnettet (velferdsstaten). Og ved å beholde sikkerhetsnettet fjerner dere konsekvensen for individet og ALLE må ta regningen for andres dårskap.

Det er fint å ha en gulrot. At dere f.eks sier «Hvis vi får avviklet velferdsstaten og fjernet skatter og avgifter og dette sosial-demokratiske spleiselaget, så kan dere kjøpe så mye dop og sex dere vil». Men la det være gulroten. Først viser dere pisken.

Hasjpipen vil nok få en annen lyd når NAV er ute av bildet. Det er ikke så moro å røyke tjall og høre på Weezer når du gjør det gratis.

 

Apatiske liberalister ønsker friheten, men fornekter ansvaret. Forfekter man frihet bør man også forfekte ansvar. Og ansvars-delen er ikke så appellerende, så den blir tonet ned for salgbarhet.

Ikke vær en apatisk liberalist!

 

Det er alltid snakk om den offerløse kriminaliteten. Men er den egentlig det? Hvis du anerkjenner realiteter?

 

Hva mener du? Er frihetsforkjempere forpliktet til å også forkynne ansvar?

 

ektenyheter