Hjem Politikk Dobbeltmoral Trump bruker deres favoritt freds-floskler vs Putin, «De Gode & Kloke» apoplektiske

Trump bruker deres favoritt freds-floskler vs Putin, «De Gode & Kloke» apoplektiske

169
Bildekolasj

USA President Donald Trump benyttet flere dialog/fred floskler av typen «De Gode & Kloke» e l s k e r  å slenge rundt med, på pressekonferansen med Putin. Men DA er det plutselig «svakt og tafatt»…

De fleste bør huske diverse forhandlingsframstøt overfor verre aktører enn Putin administrasjonen – som Hamas (f.eks. Jonas Gahr-Støre), Muslimske Brorskap (f.eks. Jonas Gahr-Støre), Taliban (f.eks. Jonas Gahr-Støre/Kai Eide), Mullah-Iran (f.eks. Hussein Obama/John Kerry -administrasjonen, Stefan Løfven -administrasjonen) – og med stor sympati fra de offisielt «Gode & Kloke» i PKMedia og ellers.

Da typisk forsvart med floskler som «..dialog dialog..», «..en slutter fred med sine fiender og ikke med sine venner..» og lignende.
(F.eks. Dagbladet, Palestinakomiteen, Nelson Mandela, ..).

På pressekonferansen med Putin uttalte Trump diverse variasjoner av det samme. Andre formuleringer, men likevel. Men se NÅ blir vi fortalt at Trump «ble eid», «viste svakhet» osv. osv.

Og det bare timer (ok, dager) etter at Trump hadde «hudflettet» Tyskland for å kjøpe gass fra Putin-Russland samt – ikke bare stått hardt på at de andre NATO-landene raskt må øke sitt forsvar/NATO budsjett til de lovde 2% av BNP

– neida, Trump etterlyste at pengebruken til forsvar ytterligere DOBLES til 4% av BNP! Og det skal liksom samsvare med en som «blir eid», er «svak og tafatt» etc. overfor Putin??

Saken er vel heller, at det er nettopp «peace through strength» ledere som Ronald Reagan og Donald Trump, som er best skikket til å følge opp flosklene i realiteter.

 

Nok en demonstrasjon fra PK- media og politikere i både Norge, USA og ellers, av at de er politiske aktører med en ideologisk agenda. Og Donald Trump er deres fiende #1.

Faksimile

 

ektenyheter