Hjem Ideologi Multikultur Multikulturalisme-vanviddet – Først en sannhets-kommisjon, så en Nürnberg-rettssak

Multikulturalisme-vanviddet – Først en sannhets-kommisjon, så en Nürnberg-rettssak

363
Faksimile

Resett stiller i dag det betimelige spørsmål: Hvem tar ansvaret for at Nordmenn blir drept, voldtatt, og utsatt for mye annen skade og urett, som en følge av de siste tiårs multikulturalisme-«religion».

 

..Finansavisen stakk hull på illusjonene i 2013, godt hjulpet av forsker Erling Holmøy i SSB. Kostnadene var astronomiske. Ca. 4, 1 millioner i gjennomsnitt per flyktning over livsløpet.

Men penger er ikke alle kostnadene. Med innvandring har også kommet terrortrussel, folk er redde for å sende barna i 17. mai tog..

 

..på grunn av frykt for å bli stemplet som ond, smålig og rasist har også folks opplevde [kun opplevde??] ytringsfrihet blitt svekket..

..på toppen av dette må vi også i økende grad frykte for våre liv og helse..

 

..nordmenn blir og kommer til å bli drept eller voldtatt som en konsekvens av denne innvandringspolitikken..

 

..og det er en villet politikk. Noen har åpnet opp for dette, og andre kjemper fortsatt med nebb og klør for at migrasjonen inn i Norge skal fortsette..

 

 

I land etter land

Og dette er situasjonen i stort sett alle land i «Vesten». I noen – som Sverige, Tyskland, Frankrike og Storbritannia – bare enda verre.

LES OGSÅ: Absurdistan Über Alles
‘..I land etter land handler nasjonens “eliter” så ubegripelig, at man undres om de har inngått i en slags bisarr konkurranse, i hvem som klarer å påtvinge folket mest mulig urett. Og med ekstrapoeng basert på absurditetsgrad..

Kollasj, Ekte Nyheter
Faksimile

 

Svaret på Resett’s spørsmål er at hvert land trenger en virkelig dyptgående «Sannhetskommisjon» som grundig tar rede på hvem – i hvert fall de viktigste aktørene – som har gjort hva, i forbindelse med de siste tiårs multikulturalisme-vanvidd.

Deretter vil det med all sannsynlighet være grunnlag for et rettssoppgjør som vil minne om det nasjonale landssvikoppgjøret eller også Nürnberg-rettssaken, i etterkant av Andre Verdenskrig.

 

Dette er hva dagens «etablissement» i politikken, byråkratiet, mediene, kulturlivet, akademia m.m. styrer mot. Skal de ha en mulighet for å unngå denne skjebne – for ikke å snakke om deres ettermæle i historiebøkene – må de snu 180 grader. Raskt.

Vet de ikke hvordan, finner de noen start-tips her.

 

ektenyheter