Foto: Ekte Nyheter

En mulig dødsdom for Tommy Robinson?

Det som har skjedd med Tommy Robinson, er en skremmende demonstrasjon over hva som kan skje hvis myndighetene har bestemt seg for å ikke like deg. Det kan sies at det ikke lengre er likhet for loven.

Barnevoldtektsgjengene, populært kalt med det mye mykere ordet «grooming-gjenger», har fått operere fritt inntil nylig. Nærmest med politibeskyttelse, da fedre som har forsøkt å varsle og stoppe det har selv blitt arrestert.

Nekter å etterforske barnevoldtektsskandale som har pågått i årtier. Sier jentene «samtykket»

Nå som myndighetene har greid å ta han for å «oppholde seg på rettssalens område (premises)» fikk de på en teknikalitet tatt han for å bryte loven og dermed bryte den tidligere betingende dommen han hadde på seg. Resultatet var ekspressdom og fengsel på 13 måneder. Politiet stod nærmest klare for å ta han.

Flyttet til farligere fengsel

Tommy har blitt flyttet fra et fengsel med lavere andel muslimer, til et fengsel med en betydelig større andel muslimer. Sist gang han var i fengsel fikk en drapsordre på seg.

Dette melder manageren hans, Caolan Robertson.

Caolan sa også at fangene hadde begynt å slå mot gitterne da han ankom fengselet, og truet med å drepe han. Han er nå plassert i hoveddelen av fengselet sammen med fangene.

 

Vi kan ikke tro det er noe annet enn at myndighetene vil ha han død.

ektenyheter