Hjem Lengre & Tyngre EUs snarlige krasj

EUs snarlige krasj

674

EU fungerte greit som en handelsblokk. Skatter, avgifter og toll er absurd, men alle politikere og deres enkle velgere tror vi må ha det og så lenge alle har det forstår ingen fordelen av å ikke ha det.

Deretter ønsket tyrannene å føderalisere EU. En føderasjon av europeiske stater er som USA eller Norge med sine kommuner. Et øverste styringsnivå, med delegerte oppgaver på lavere nivåer. Folket i EU ønsket ikke dette, så tyrannene forsøkte å snike det inn bakveien via en hel masse avtaler, felles myntenhet, etc.

Martin Armstrong ble hentet inn og advarte mot dette. Han sa at hvis EU skal ha en slags felles økonomi, mest mulig fellesskap – som en føderasjon, så MÅ – med MÅ i BOLD og understreket – gjelda være føderal. Man må enten ha en føderasjon eller så må man ha unilateralt samarbeid. Man kan ikke ha en halvveis føderasjon, eller være halvt gravid, som Armstrong liker å uttrykke det.

 

Fordi:
Stort sett alle politikere i alle land til alle tider er de mest uansvarlige vesener som eksisterer – «stem på meg, så skal du få alt du ønsker deg». Problemet er selvsagt at ressurser er begrenset, men behov er uendelige, så politikere kan ikke oppfylle alle behov. Da begynner de å skaffe seg mer penger og de har mange finurlige måter å gjøre det på. Jeg mener å huske at det er ca 8 ulike måter, de sentrale er pengetrykking, beskatning og låning.

Alle vet at mye gjeld er ødeleggende. I en periode med synkende rente har idiotene som styrer oss globalt sett ikke benyttet muligheten til å betale ned mer gjeld, nei de har selvsagt som politikerne de er lånt enda mer, for nå er jo renta lav. Sa jeg at politikere er GROVT uansvarlige?

Når en norsk kommune eller amerikansk stat er grovt uansvarlig og går konkurs, så blir den satt under administrasjon av staten. Alle kommunens eller delstatens forpliktelser blir fulgt opp, arbeidsplasser beholdes, renter betales, banker holdes oppe, alt halter videre under korporativismen.

 

MEN,
når den greske eller italienske, eller portugisiske, eller spanske, eller britiske (sett inn europeisk stat som snart går konkurs) eller franske stat snart går konkurs, så kan ikke Brussel-svina ta over administrasjonen og opprettholde forpliktelsene, fordi de har ikke myndighet til det. EU er ikke en føderasjon.

Når Hellas går konkurs og akkurat da eller ved neste EU-stats konkurs raser hele korthuset, fordi økonomiene er sammenfiltret. Arbeidsplasser, banker, forpliktelser, pensjoner, etc krasjer og vi får full nedsmelting i landet som SPRER seg. Vi snakker 1929 og langt verre.

Derfor har man desperat båret Hellas og de andre feilede europeiske økonomiene. Brexit var en gudegave til de idiotiske britene som stemte imot. For Brussel er oppløsning en katastrofe – da mister tyrannene millionlønningene og de gode betingelsene sine og BIG tar lenger tid å feile enn SMALL, ihvertfall når det er dritten som blir igjen. De smarte forlater EU.

Kunstig lave renter har ført til nestenkrasj i alle pensjonsfond verden over, fordi pensjonsfond må gjennomsnittlig ha 8% avkastning årlig, altså 8% rente for å overleve. (Husk å binde renta di for 10 år, den skal opp).

Idioten som styrer den europeiske sentralbanken er ikke verdens smarteste, mulig han så at EU krasjer da han begynte, men håpet å komme seg ut før det skjedde, så han ikke blir husket som mannen som krasjet EU.

Men EUs krasj er innebygget i systemet. Lave renter, helikopterpenger, alle verdens stimuli er bortkastet, fordi stimuli er en tankefeil. Innebygget i sammenfiltringen av korporativisme, politikere og halvt gravid.

 

USA skal også krasje, men EU krasjer først og det skjer snart. De store og smarte pengene flykter nå ut av EU og det gjør selvsagt tingene verre, raskere. Hehehe. DØ!

Etter at verdens økonomi har smeltet ned skal vi bygge opp igjen et system for videre drift. De aller galeste av alle – sosialistene – er klare til å prøve sosialisme igjen. Det var jo ikke ekte sosialisme forrige gang :-), det var noen andre som myrdet 100 millioner og holdt en milliard på sultegrensen. Korporativistene, altså de som blander den sosialistiske galskapen med kapitalisme gjennom statlig styring, altså det systemet som nå krasjer er også garantert klare til å prøve igjen.

Det eneste systemet som aldri krasjer som helhet, altså rendyrket kapitalisme, der hver enkelt enhet krasjer, men ikke tar med seg alle andre i fallet, vil antagelig aldri se dagens lys, fordi mennesket er redde for å lide og dø og ikke tror på seg selv, men tror på en politiker som sier han skal redde dem, trygge dem; «stem på meg». Historien går i sykler og jeg tviler på at vi noensinne vil klare å bryte ut av denne syklen, simpelthen fordi menneskets natur er å søke å kontrollere andre, fordi de innerst inne er redde for alle andre. Mennesket er programmert til å være misantroper.

Men, altså, først ut er EUs snarlige død og det skal bli en fryd. Ikke en økonomisk fryd, men en etisk fryd. EUs styre er en gjeng korrupte, kriminelle idioter som meler sin egen kake og lar 500 millioner mennesker lide langt mer enn nødvendig. Det er relativt lett å holde en økonomi gående, men ikke når mennesket stemmer på de som til enhver tid lover mest=er mest uansvarlige.

Les armstrongeconomics.com og forstå hva som skjer og hva som kommer. Og bind renta!

Og ta pengene dine ut av europeiske statsobligasjoner. Ikke lån penger til en EU-stat, da blir pengene dine snart borte. Sjekk hva dine private pensjonsmidler står bundet i og sett deg inn i økonomi. Betal ned gjeld og forbered deg på spennende tider.

Hvis du tror at Norge ikke setter opp renta, fordi så mange vil slite, så tror du feil. Statens primære er å opprettholde kjøpekraft for den norske krona og tiltrekke seg penger, da skal renta OPP, OPP, OPP. Ingen som er avhengig av systemet vil fortelle deg sannheten, hvis de i det hele tatt forstår virkeligheten selv da. Få gjør akkurat det.

 

Ha en fin dag!

 

ektenyheter