Hjem Ideologi Multikultur TommyRobinson Prosessen – innsikt i den juridiske metodebruken

TommyRobinson Prosessen – innsikt i den juridiske metodebruken

259

Will Chamberlain har i en Twitter-tråd gitt en beskrivelse av politistat- teknikker og metodebruk som nå er realitet i Storbritannia.

Det gir assosiasjoner til både Kafka Prosessen, Orwell’s 1984 og ellers hva som er kjent fra virkelighetens Sovjet, Øst-Tyskland, Kina og andre tyranniske regimer.

Som Resett har fått med seg, består dette blant annet i at media ikke får lov til å kommentere saken. Fra rettsdokumentene iflg. Chamberlain:

Notice to the Press:
Since it appears to be necessary for avoiding a substantial risk of prejudice to the administration of justice in these proceedings
The publication of
Any report of these proceedings
Shall be postponed until
after the conclusion of the trial of ..[ID-nummer] and others

 

Sa noen Newspeak?!!

Hvor mye av slik retoriske krumspring og andre – rett og slett velkjente kommunistverktøy – er allerede implementert eller på vei inn eller planlagt for Norsk (kvasi-) rettssystem?? Det er i hvert fall nok av dem som «sikler» etter å kunne gjøre det samme som Britene (og Svenskene og Tyskerne og…) med oss som har feil meninger eller bringer til torgs ubehagelig informasjon!

 

Chamberlain’s tråd:

 

Vi minner om:

-Storbritannias STASI-regime slår til igjen, denne gang mot en av våre skribenter
-Martin Sellner interviews Tore Rasmussen
-Lauren Southern OGSÅ arrestert og bannlyst fra UK – #Theresa May’s STASI
-Tommy Robinson m. Martin Sellner & Brittany Pettibone etter løslatelsen fra UK’s STASI

***

 

PS. Resett skriver at Robinson har engasjert seg i Identitærbevegelsen. I følge Robinson selv stemmer ikke det. Han har konkret uttrykt uenighet med GI, men intervjuer, støtter og samarbeider med også deres talspersoner, i kampen for ytringsfrihet etc.

ektenyheter