Hjem Politikk Dobbeltmoral TommyRobinson omtalte selv rapporteringsrestriksjoner før arrestasjonen – Prosessen, det juridiske III

TommyRobinson omtalte selv rapporteringsrestriksjoner før arrestasjonen – Prosessen, det juridiske III

241

Robinsons eget opptak viser at han var klar over at det var satt rapporterings-restriksjoner for den aktuelle rettssaken. Men er det så enkelt?

Advokaten Will Chamberlain fortsetter å evaluere Prosessen mot Tommy Robinson. Han mener utifra dette at dommeren og hans «lange armer» (politifolkene) hadde sitt på det tørre, i hvert fall formelt.

Men selv det virker noe underlig, ettersom Robinson i videoen også spør en «officer» (tilsynelatende en politivakt for rettssaken e.l.) om han har lov til å stå på trappen, refererer til om det regnes som Rettens eiendom ‘..property of the court..’ osv. og ser ut til å rette seg etter informasjonen han får.

Med andre ord tyder det på at han var i god tro, altså rapporterte i henhold til daværende pålagte restriksjoner, slik han forstod dem.

I tillegg kommer naturligvis den totale dobbeltmoral, i forhold til hvordan (også) Storbritannias PKMedia gjerne dekker rettssaker, også fra utenfor rettslokaler og med minst like nærgående kamerabruk og spørsmål til involverte ..når det passer dem.

Men det viktigste er likevel at legaliteten til slik drakonisk lovgivning, åpenbar tolkning og straffeutmåling alt etter «lovbryterens» politiske meninger,

er den samme som for STASI, KGB, Kina, Cuba’s politi og rettsvesen, Chile’s under Pinochet, Argentina’s under Juntaen osv. osv. – og de lover, dommere og øvrig «rettssystem» disse opererte under.

Og så må hver enkelt svare på hva man mener om den reelle legaliteten til disse, ikke minst sett i forhold til enkeltmenneskets grunnlegende «naturgitte» rettigheter.

Hvor blir det av de vanligvis voldsomt engasjerte «menneskerett-aktivistene» nå??

 

I Robinsons egen video (fra ca 2:20) ser man også en person som angriper Robinson og sier det ikke er «hans sak», å rapportere om et sexual, narkotika og volds-misbruk (inkludert flere drap) av minimum ti-tusenvis (kanskje som MP for Labour Sarah Champion har estimert, en MILLION mindreårige jenter), utført av (for det aller meste) Islam-medlemmer,

..OG som politi, skole- og sosialmyndigheter, politikere, PKMedia og andre, visste om men skjøv under teppet i flere tiår!

For mange er det tydeligvis fortsatt «Absurdistan Über Alles» som gjelder.

ektenyheter