Hjem Politikk Dobbeltmoral Storbritannias STASI-regime slår til igjen, denne gang mot en av våre skribenter

Storbritannias STASI-regime slår til igjen, denne gang mot en av våre skribenter

534
Foto: Illustrasjonsbilde.

Storbritannia har igjen nektet innreise og satt i varetekt en fra Identitærbevegelsen (GI), denne gang Tore Rasmussen fra Norge, som også er bidragsyter på Ekte Nyheter.

I ren Orwellsk 1984, Soviet, Øst-Tyskland, Kina, Nord-Korea, osv. osv. med andre ord sosialistisk -stil, definerer nå Britiske myndigheter, som attpåtil har hatt et offisielt konservativt parlament (majoritet) og regjering i snart 8 år,

..personer med feil meninger, typisk de som protesterer mot den voldsomme omveltning (Revolusjonen!) som har pågått i Europa de siste tiår (forsøk på overgang til et Europeiske Forente Stater (EU), stadig raskere utskiftning av Europeere med ikke-Europeere, masseovervåkning og informasjonskontroll, osv.)

..som «farlige», «ekstreme», «ytre-ytre»(og da «høyre» naturligvis) og med hyppig bruk av floskelen «verdier». Fra dokumentet gitt til Rasmussen:

..You have stated that you are an active member of the extremist far-right group Generation Identity..

..you share values which do not commensurate with the values of United Kingdom..

Rasmussen føyer seg da inn i rekken med bl.a. Nederland-parlamentariker og partileder Geert Wilders, islamisme-bekjemperne Pamela Geller og Robert Spencer, radiovert Michael Savage fra USA, og som nylig omtalt hhv. kanadisk og US journalister og forfattere Lauren Southern og Brittany Pettibone samt Martin Sellner også han fra Identitærbevegelsen GI,

..og etter manges ønske – til og med noen i det britiske parlament – selveste USA’s President!

 

Som EN nettopp har omtalt, slippes derimot reelt ekstreme og voldelige islamister gjerne inn i Storbritannia og forsøk på utsendelse av de som allerede er der forhindres etter alle kunstens regler, med henvisning til «menneskerettigheter», «forpliktelser»!

Forhåpentligvis vil Theresa May’s STASI-regime tape, slik som «originalen». Men vi håper det ikke tar like lang tid.

 

Saken omtalt av Resett:

..og Aftenposten:

ektenyheter