Hjem Lengre & Tyngre Rush: Trump gjør Obama-kameratene til latter (inkl. de Norske) – PKMedia mer...

Rush: Trump gjør Obama-kameratene til latter (inkl. de Norske) – PKMedia mer og mer desperate

524
Illustrasjonsbilde, fra video: Trump vs Talking Heads - Swedemason

Rush Limbaugh påpeker hvordan Trump plukker fra hverandre bit for bit av «arven» etter Obama, hans flokk av ideologiske «gærninger» og omlandet rundt..

..det vil si de ofte mer eller mindre korrupte (spesielt Clinton’s gjennom deres foundation som også Norske «flokk-medlemmer» har gitt hundrevis av millioner til (passert 650?) av andre folks penger som vanlig), korrumperende (les politisering av etater som FBI, IRS, CIA, justisdepartementet m.fl.) og i realiteten ekstremister (mye av det de har gjort og forsøkt gjort er sterkt samfunnsendrende og det uten mandat fra forhåndsinformerte velgere).

Med andre ord; det såkalt «liberale» politiske etablissement.

 

Limbaugh – som er USA’s største politikk & samfunn -radioprogram («talk-radio») – hadde blant annet dette å si i torsdagens program:

RUSH: Okay. Let’s see what happened here. We got back three hostages [fra Nord-Korea].

We didn’t have to send any pallets worth of money in the middle of the night. We didn’t have to give up three top North Korean terrorists in order to get back these hostages.

No wonder the media’s so upset about this, because everywhere you look Obama is being made to look a fool! And the Drive-Bys [Rush-navn på PKMedia] just can’t stand it, folks!

Her refererer Rush til at Obama/Kerry inngikk den såkalte «Iran-avtalen» uten å få tilbake egne statsborgere som antakelig var helt ikke-kriminelle holdt fanget i Iran først. Donald Trump har siden dengang raljert om hvor elendige forhandlingsevner Obama administrasjonenb utviste. Og når Obama/Kerry til slutt fikk dem tilbake, var det en utveksling der USA selv løslot dobbelt så mange Iranere (4 vs 7), som alle var enten siktet eller dømte, derav noen i hvert fall etter nasjonal sikkerhetstrussel -anklager.

I tillegg fikk Iran tilgang til mange milliarder av Obama/Kerry, i form av pallevis med kontanter, sendt til Iran med fly!

 

Mange reverseringer av Obama administrasjonen allerede

RUSH: You can kind of understand why they’re going irrational. Let’s take a look at the major Obama policy rollbacks that have taken place.

At the top of the list, of course, is the Iran deal. But here’s some things that haven’t gotten a lot of mention.

Fuel-emissions standards. This was a huge deal promoting climate change.
The Obama administration had really ratcheted up the fuel emissions standards that auto manufacturers were going to have to meet. Those have been rolled back.

 

Net neutrality, which is government control of the internet..

..i motsetning til hva skremmende mange korttenkte «nyttige idioter» tror og argumenterer. Gjerne litt halvveis i fistel.

For mange synes å bare ta det for gitt, at politiske prosjekter/tiltak også rent faktisk ER det som tittelen gir inntrykk av, så lenge det kommer fra deres opphøyde-gode-og-kloke-ledestjerner i denne såkalt liberaaale flokken av blant andre

..gi bort Irak, Syria, Libya m.m. til Islamistiske barbarer og endatil la en ambassadør og flere bli drept og så gi skylden til først en pastor, så en fattig filmskaperObama,
..gi bort Tyskland & Storbritannia til alle som vil ha det og så raskt de klarer uten å utløse folkeopprør uansett hvor mange kvinner og barn (og noen menn) som blir voldtatt, syreangrepet, banket opp, knivstukket og/eller dreptMerkel & May,
..største forbilde kommunist-Kina, lovprising av hans fars gode venn Fidel Castro OG (selvfølgelig) gi bort landet til så mange og så raskt han klarer uten å utløse folkeopprør –Trudeau,
..og for den del ja-til-shariaråd og «muslimer er de nye jødene» OG (du gjettet riktig) gi bort landet til så mange og så raskt hun klarer uten å utløse folkeopprør –Erna.

Men realiteten kan like gjerne være et svært så misvisende navn, konstruert av retorisk og på annet vis utspekulerte manipulatorer.

I dette tilfellet; «nett-nøytralitet» og videre forklart som «lik tilgang for alle». Og det høres jo flott ut! Men det blir bare ikke slik, kun fordi tiltaket har fått dette flotte navn! Realiteten kan – som Limbaugh og flere med betydelig innsikt i saken mener er tilfellet her – være ganske så motsatt.

..The individual mandate [in] Obamacare,

DACA [oppholdstilatelse og vei til statsborgerskap for ulovlige innvandrede, typisk såkalte «ankerbarn»],

the Paris climate accords,

travel to Cuba,

the transgender troop ban.

The Keystone pipeline’s been approved.

The Clean Water Act [husk tipset over],

Obama’s clean power thing [samme tips] was blown to smithereens.

The Trans-Pacific Partnership has been blown to smithereens.

 

..I mean, it’s incredible, the Obama legacy that Trump has already canceled or overturned.

Men fordi både Obama og Trump har iverksatt/kansellert via presientielle (executive) ordre, kan neste president gjøre det samme:

And there’s a reason why he was able to do it. And I will tell you: If things don’t change, if the next president is a Democrat, he’s gonna be able to reverse everything Trump has done. If all of this is just done by executive action or executive order, then the next executive can cancel it or add to it..

 

Mer om PKMedia’s – her NewYork Times – stadig mer desperate «spinning»..

One month from today, Trump will meet with Little Rocket Man in Singapore to discuss the denuclearization of North Korea. The three hostages are returned home. Pompeo had his second secret trip.

The New York Times… I’ll tell you how pathetic it’s getting. The New York Times runs a story — and don’t buy that they didn’t know where he was. They knew he was on the way to visit Rocket Man, Little Rocket Man to get the hostages.

The New York Times runs a story with the headline: “On the Day Trump Cancels Iran Deal, His Secretary of State Is Nowhere to Be Seen, Thousands of Miles Away,” trying to create the impression that Pompeo is a nonfactor.

It’s so pathetic! These are now turning into spitballs against battleships, these pathetic little media attempts to dent and stop Trump. It’s becoming laughably pathetic. The New York Times knew where Pompeo was, and they knew where he was going.

They also know that Trump was canceling the Iran deal and didn’t need Pompeo standing next to him. You know, maybe they didn’t know exactly at the time where Pompeo was going. How this Pompeo get over there twice and back and nobody know when everything else leaks?

Five ISIS leaders have been captured. Israel is responding to attacks, leveling this Iranian stuff in Syria. You heard about that? We are destroying Iranian installations in Syria.

 

Enda mer sorg for PKMediene og deres «eksperter»:

There is polling from CNN that suggests that the Democrats have, for all intents and purposes, lost any advantage in the generic ballot, which suggests that there isn’t any blue wave; there probably never was.

The primary elections on Tuesday ended up being very positive for the Republicans, including turnout in Ohio.

..har vi hørt noe om dette i Norsk PKMedia??

 

Gina Haspel, første kvinne nominert til CIA sjef

Men siden dette er gjort av Donald Trump – «offisielt vedtatt» sexist, kvinnehater osv. innimellom rasist..fascist.. og alt det andre – er spinningen fra PKMedia og omlandet rundt, at vi slett ikke skal ha noe fokus på det, nei.

I stedet skal fokus (og opprørthet) være på at Haspel visstnok hadde en rolle i behandling av terrorist-mistenkte som inkluderte tortur. Men hvor oppriktig er dette fokuset egentlig?

The first woman to head the CIA has been nominated by Donald Trump. She had her confirmation hearings begin yesterday.

And of course… Let me ask you a question. A little reminder. Who was it that voted for John Brennan, who was Obama’s CIA director — and is probably, I think, the head honcho leading the opposition to Trump here. I think he’s leading the deep state operation to get rid of Trump. (interruption) Wait just a second. Let me go through the whole thing here. Don’t answer it yet. Who voted “yes” for John Brennan at his CIA confirmation to be the director?

And it has to be noted here that John Brennan was Gina Haspel’s higher up, had the same record on the issues of torture that she has. He was there. He was all in favor of enhanced interrogation. Who was the senator who voted then for Obama’s appointment to be director of the CIA, John Brennan? Who is the one senator now getting all sanctimonious about torture and so forth, suggesting he cannot recommend voting for Gina Haspel?

It’s none other than John McCain. John McCain voted for Obama’s nominee to head the CIA, who’s got the same profile as Gina Haspel. Gina Haspel was a subordinate to Brennan but McCain now says that he can’t in good conscience support her because… I mean, he’s all in favor of a woman being nominated. He’s all in favor of the great, groundbreaking things. But then her being around at the time of waterboarding and so forth?

He just can’t see voting for her. But he had no problem voting for John Brennan.

Og samme totale dobbeltmoral gjelder også mange flere. Men Trump-kvernen maler og maler…

 

ektenyheter