Hjem Løgn Hvorfor klima-skræmmerne EGENTLIG ikke har lov å bruke «rekordvarmen» som argument

Hvorfor klima-skræmmerne EGENTLIG ikke har lov å bruke «rekordvarmen» som argument

532

Vi har nå en sjeldent varm Mai, etter en sjelden kald og snørik vinter. Og det er jo det motsatte av hva skræmmerne har fortalt oss i tiår!

PKMedia har masser av oppslag om (visstnok) rekordvarme i Mai. Overraskende lite henvisning til «global oppvarming» i mange, men Arne Strand i Dagsavisen øser i hvert fall på:

FARLIG SOMMERVARME! KLIMAET HELT I ULAGE!

I gamle dager, før CO2-utslippene truet med å ta kvelertak på kloden, var det fire årstider i Norge. I år hoppet vi over våren.

Vi gikk rett fra en bikkjekald vinter til sydlandske temperaturer i mai.

..men, men, men.. DET er jo det motsatte av hva vi har blitt innprentet med tidligere!
Men derimot slik vi har blitt fortalt at det var «før i tiden» når klimaet var «normalt»!

 

«Pipen» har lenge vært at vinterene skulle bli milde og snøfattige og somrene kjølige og regnfulle.
Altså mindre temperaturforskjeller gjennom året, men gjennomsnittlig sett over hele året skulle temperaturen stige «kraftig». Smelte all is på Nordpolen og Grønland og sånn.

Hurtige værskifter med sprengkulde og rekordvarme, tørke og styrtregn er det vi kan vente oss i åra som kommer. Bli derfor ikke overrasket hvis juni og juli blir kald og våt. Eller at neste vinter blir en eneste lang høst med lite snø.

Helgardering kalles dette.

 

Verden blir varmere. Temperaturen stiger i havet og på land. Forskerne, men dessverre ikke alle politikere, er enige om at hovedårsaken er menneskeskapte utslipp.

Mneei.. dette er det ikke enighet om hos forskerne.

Og vi har nå passert tidfestede spådommer fra både Al Gore, klima-forsker-guru James Hansen (kilde er attpåtil sosialist-blekka Salon), Prins Charles(!) med flere, så nå har (i alle fall noen av) skremmerne funnet det nødvendig å senke tempoet på spådommene.

 

Klima-spådommer er en ting, hva med løsningene?

Selv ved spådommer om klimaendringer som skulle vise seg å være mer eller mindre korrekte, er det et problem at tiltaks-biten også i stor grad er i hendene på ideologiske gærninger.

For det første vurderer de i liten grad om disse endringer kanskje er positive for menneskeheten og livet på Jorden forøvrig.
(Vikingtidens jordbruk på Grønland og vinproduksjon på de Britiske øyer for eksempel, var kanskje ikke så værst?)

For det andre er de lite flinke til å finne gode løsninger, noe som for eksempel bio-diesel entreprenører i Fredrikstad eller kundene av matvarer fra jordbruksarealer som plutselig skulle brukes til bio-disel råstoff, eller fugler og flaggermus med tilholdssted rundt vindmølleparker, har fått merke.

En viktig del av en forbedring av dette, er AV-politisering av (også) vitenskap/forsknings miljøene.

 

ektenyheter