Hjem Ideologi Multikultur Hjertesukk fra leser etter besøk et sted i Europa ..hvor man ikke...

Hjertesukk fra leser etter besøk et sted i Europa ..hvor man ikke har mistet forstanden

667
Two Women by Aristarkh Lentulov (1919), via Wikimedia Commons

Leserinnlegg fra Svein Roger

…det er mai 2018, jeg er turist i en fin storby i Europa med ca. 750.000 innbyggere. Det er 27-32 grader.

Merker meg at det synes å være helt vanlig at jenter kler seg deretter. Sommerkjoler med tynne skulderstropper, løstsittende singlets og veldig lårkorte skjørt, korte shorts og dype utringninger, bikini. Flotte jenter/damer i alle aldre.

Dette ser jeg.

Jeg ser også at jentene/damene går tilsynelatende helt fryktløs omkring; også om natten. Ingen snur seg eller ser seg engstelig over skulderen. Om kveldene går jeg gjennom mørke bakgater og trange smug. Ser en god del lettkledde jenter/damer.

Jeg er i en stor bypark med dunkel belysning og mange skyggefulle områder. Også her svinser disse jentene/damene helt naturlig veldig lettkledd omkring. Mange av dem går helt alene.

Selvsagt skal de få gjøre det. Det er midt om natten men det er rundt 22-25 grader.  Etter 4 døgn i denne byen så ser jeg alt dette. Samme om det er mørk natt eller solfull lys dag. Fint og lett sommerkledde jenter/damer. Veldig mange av dem.

Dette fryder meg. Men det som fryder meg aller mest er det jeg IKKE ser.
…jeg har på 4 døgn ikke sett ett eneste menneske i denne storbyen som kan minne om utseende til det som hjemme i Norge ofte er omtalt som «skjeggete oktoberbarn»

Jeg ser heller ingen triste grå betongklosser som er satt ut i gater og på fortau for å om mulig hindre/forebygge ett-eller-annet…

Det er sannsynlig at mange vil kalle det politisk ukorrekt av meg å spørre, men lurer litt på om noen snart kan trekke konklusjoner og se en sammenheng?

 

ektenyheter