Hjem Politikk Dobbeltmoral Tafser-Grande slipper unna, enn så lenge

Tafser-Grande slipper unna, enn så lenge

511
Foto: Illustrasjonsbilde. av kornåkeren hvor Grande hadde sex med en 17 åring når hun var 38 år.

Kommentar, jfr. Resett’s ‘Dette skjedde på bryllupsfesten..’ (Satirevarsel!)

Det skjedde åpenbart ikke noe overgrep fra Trine Skei Grande sin side. Det fremkommer jo her at alt Grande har sagt om at mannen hoppet på henne var sant. Etter at han hoppet på henne gikk han til kameratene og skrøt av hva som hadde skjedd, han opplevde det ikke i det hele tatt som et overgrep fra Grande’s side.

Ingen som ble tatt i skrittet opplevde noe #Metoo-liknende, så ingen av de andre mennene på festen opplevde heller at Grande forgrep seg på dem.

Erna Solberg sier at Trine ikke har gjort noe galt, så hun står bak og forsvarer alt Trine gjorde den kvelden. MSM gjorde rett i å skjule saken, siden Grande ikke har gjort noe galt i det hele tatt.

MSM skjulte ikke saken fordi Grande er kvinne og tilhører samme flokk som dem selv. MSM hadde tatt tak i saken og sjekket den ut slik Resett gjorde, dersom noe galt hadde skjedd, fordi MSM alltid er til å stole på.

Men MSM visste at intet galt hadde skjedd – selv uten å ha sjekket ut saken. MSM hadde en sann, kollektiv, intuitiv åpenbaring om at alt skjedde som det skulle den kvelden i åkeren.

MSM er alltid rettferdige, uansett hvilket kjønn en politiker har, hvilken alder de er i eller hvilken side av politikken de tilhører. Stol på MSM og Trine Skei Grande og Erna Solberg.

Nothing to see here – move on!

 

«Grab ’em by the dick»

Faksimile

Blabladet lurer fælt på hvorfor «Grab ’em by the pussy»-Donald slipper unna.
De er ikke like tydelige på å arrestere sin egen «Grab’em by the dick»-Grande,

eller Grab’em Grande, som hun nå er bedre kjent som.

Hvis dine mindreårige gutter befinner seg i Grandes umiddelbare nærhet bør du kanskje utstyre dem med: #TafsaInte armbånd, så de slipper at kulturberikerministeren beriker dem med litt Grandegrabbing.

Vi kan vel nesten forvente at Resett sitter med tre jokere på hånda – de tre mennene som ble #Metoo-beriket av Grande. Siden Grande så langt ser ut til å slippe unna MSMs øyne pga alle bjelkene, må vi anta at tafsingen dreier seg om berikelse fremfor tre overgrep.

Akkurat som «people of color» ikke kan være rasister kan ikke kvinnelige multikulturalister begå overgrep. Det er bare hvite, middelaldrende menn som kan begå overgrep – det vet da alle.

Grande har hittil sluppet unna, hun har simpelthen ikke gjort noe galt i de venstrevriddes øyne. Jeg forestiller meg at de tre mennene avventer om Grande tar ansvar, hvilket hun antageligvis ikke gjør, for deretter å varsle offentlig om hva som har skjedd, så:

“Likestillings- og diskrimineringsnemnda fra neste år kan komme til avgjørelse i saker om seksuell trakassering, og eventuelt dømme overgriper eller arbeidsgiver til å betale oppreisning og erstatning, sier Øvstegård.»

Blir spennende å se om L&D -nemda dømmer folket og Grande til å betale erstatning. Noen domstol trenger vi jo ikke, det er bare å melde noen anonymt og så kan antirasistene i L&D dømme oss:

Faksimile

 

Hilsen Franz Kafka

 

ektenyheter