Hjem Utenriks Østerrike Politiet i Østerrike raidet kontorer og leilighetene til Identitærbevegelsen

Politiet i Østerrike raidet kontorer og leilighetene til Identitærbevegelsen

256
Foto: Skjermdump fra Youtube.

Fredag den 27 april stormet politiet i Østerrike leilighetene til  Martin Sellner og Patrick Lenart, to av lederne i Generasjon Identitet. Ifølge en Twitter melding fra Sellner prøver også en advokat å forby organisasjonen og straffe medlemmer med 3 års fengsel. Organisasjonens kontorer ble også raidet av politiet.

Datamaskiner og dokumenter skal være beslaglagt fra fra flere lokaler. Myndighetene skal angivelig lete etter bevis for «intensjon om vold». Generasjon Identitet er eksplisitt ikke-voldelig, så husundersøkelsene vil nok ikke bære frukter.

Generasjon Identitet lanserte en ny hashtag på Twitter i dag som svar på den politiske forfølgelsen. #heimatliebeistkeinbrechen, som oversettes til “Kjærlighet til ditt hjemland er ingen forbrytelse.»

Yesterday, Generation Identity Austria activists were attacked by leftist thugs in Linz. This morning, the police raided…

Gepostet von Generation Identity United Kingdom and the Republic of Ireland am Freitag, 27. April 2018

ektenyheter