Hjem Politikk Dobbeltmoral Grande-gate ruller igjen, nå uten MSM «cover-up». Hva med Ernas?

Grande-gate ruller igjen, nå uten MSM «cover-up». Hva med Ernas?

630
Foto: Illustrasjonsfoto, kilde Reddit

Vi minner om at i Norge er kulturministeren – som nå er Trine Skei Grande – blant annet medie (propaganda) -minister, samt hennes formaning om at «Folk må lære seg å skille mellom seriøse og useriøse medier», med implisitt plassering av mediet som bragte fram i lyset hennes (som 38 åring) sex med 17-åring i alkoholpåvirket tilstand, som en av de useriøse.

I forrige runde holdt MSMediene lenge på at denne sex med 17-åring episoden var (ondsinnede) «rykter», «rykteflom» og lignende. Inntil VG bekreftet episoden i et intervju med vedkommende.

Etter dette var MSM-narrativet at episoden var en privatsak/ frivillig/ ikke noe ulovlig og lignende. Og det i disse #MeToo -tider, hvor vi blir innprentet med det motsatte. Vel og merke hvis personen i søkelyset er en mann.

Nå ser det ut som om MSM har gitt opp – eller uansett årsak har lagt bort – beskyttelsen av Grande.

Hva så med Statsministeren, Erna Solberg som også – i følge den daværende 17-åringen (ihht. VG) mener det er en «annen sak» om en kvinnelig (langt eldre) leder har sex med 17-åringer, enn om det er en mann!

17-åringen er nå blitt 26 år. Han har også sendt et brev hvor han varsler Erna Solberg om sin opplevelse av saken.

– Ja, det kan jeg bekrefte. Statsministeren ringte meg etter det, og ville høre min versjon. Den fikk hun. Jeg sa at jeg tror det kanskje hadde stilt seg annerledes hvis det var en mannlig nestleder på 38 år som hadde hatt seg med en 17 år gammel jente. Statsministeren var enig i det, at det ville vært en annen sak, sier mannen.

 

Nye artikler i saken:

 

ektenyheter