Mord
Foto: Illustrasjonsfoto

Neste gang venstreradikale beskylder FrP for å være «hatefulle» og bedrive «farlig retorikk» fordi de er bekymret over britiske og svenske tilstander, husk dette:

AP-politiker innrømmer at AUF sang sanger om å myrde Carl I Hagen og Unge Høyre-medlemmer – på Utøya, hvor de også kalte en vik «Bolsjevika» (se for dere rabalderet hvis eksempelvis Alliansen hadde sommerleir hvor de sang om å myrde Kristin Halvorsen, massakrere muslimer og kalte dusjene sine for «gasskamrene»).

Ungdomspartiet til Rødt hadde en offisiell kakefest for å feire 100 års-jubileet for et av historiens mest brutale folkemord. Halvparten av Rødts landsmøterepresentanter stemte nylig for å hylle disse massemordene i Rødts eget prinsipprogram.

Kulturelitens kjæledyr Karpe Diem, som rapper om at andre er «feige», vil ikke svare på spørsmål om sin egen låt hvor de oppfordrer til å brenne i hjel politiske motstandere.

Projisering

«Psychological projection is a theory in psychology in which humans defend themselves against their own unconscious impulses or qualities (both positive and negative) by denying their existence in themselves while attributing them to others.[1] For example, a person who is habitually rude may constantly accuse other people of being rude. It incorporates blame shifting

https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection

 

ektenyheter