Foto: Ekte Nyheter

VG har lenge vært et arnested for venstreradikal propaganda og falske nyheter. Heller ikke denne gangen svikter VG, da de rapporterte om at en mann ble bortvist fra Listhaug-demonstrasjon etter nazi-hilsen.

Hvorfor er dette nyhetsverdig? Fordi det gir anledning for venstreradikale VG å brunbeise Sylvi Listhaug og hennes supportere. Her har vi altså en eneste byoriginal (eller like sannsynlig: en venstreradikal som later som om han er nazist) som har forvillet seg inn på en støttemarkering for Listhaug.

Alle som er der vet umiddelbart at VG kommer til å bruke tullingen som unnskyldning til brunbeise Listhaug og de bortviser han i håp om at de rekker det før VG ser det, men det var for sent. VG fikk det de trengte og kjørte en svertekampanje.

Dette er grunnen til at det er viktig med alternative medier som ikke bare bygger på Karl Marx. Sannheten er at de som stilte opp på markeringen var helt ordinære, snille og greie nordmenn som er glad i Norge. Det er noe alvorlig galt i Norge når slike gjennomsnittlige mennesker blir fremstilt som krypto-nazister av media.

 

 

ektenyheter