Kommentar

Arbeiderpartiet er veldig flink til å kreve andre om å be om unnskyldning, men ikke like flink til å ta ansvar for egne handlinger. Partiet har en lang historie om å ikke være på lag med Norge, og å ta lett på rikets sikkerhet.

Forbindelsen til Bolshevikene

På 1920-tallet tok det 10 år etter at Bolshevikene hadde begynt sitt folkemord i Sovjetunionen før de endelig fant ut at de ikke skulle assosiere seg med dem. Likevel fortsatte de å spre disse morderiske idéene samtidig som kommunistene sultet i hjel millioner av mennesker i Ukraina.

Arbeiderpartiet har aldri sagt unnskyld for sin assosiasjon med bolshevikene. Millioner av etterlatte venter i spenning.

Nedbygging av militæret

Da Arbeiderpartiet kom til makten i 1935 var det mange som var svært, svært bekymret over utviklingen i Tyskland. De rustet noe voldsomt opp. Norge burde bygge opp militæret. Arbeiderpartiet gjorde det motsatte. De bygget ned vår forsvarsevne, for det kom jo aldri til å bli krig igjen. Når da nasjonalsosoialistene invaderte Norge 9. April 1940 hadde vi bare spretterter å forsvare oss med.

Arbeiderpartiet har aldri bedt om unnskyldning for at de gjorde det så enkelt for nasjonalsosialistene å okkupere landet. Kanskje årsaken er at Arbeiderpartiet gikk til valg på omtrent samme plattform som deres søsterparti, Det Nasjonalsosialistiske Tyske Arbeiderpartiet? Her er et par valgplakater fra Tyskland på 1930-tallet, med Arbeider-parti-slagord som «Vi bygger landet» og «By og land, hand i hand.»


Utøya-angrepet

Arbeiderpartiet bygget ikke bare ned militæret slik at de tyske nasjonalsosialistene kunne ta landet vårt med noen få tusen soldater. De bygget også ned politiet slik at Norge stod forsvarsløse den 22. juli, 2011. Det tok nærmere to timer for politiet å komme seg til Utøya. Det skulle ha tatt 15 minutter med helikopter.

Mens politiet fortvilet prøvde å komme seg til Utøya i en badejolle tok massemorderen seg en liten nistepause før han fortsatte massakreringen.

Samtidig som dette skjedde, hadde tilfeldigvis Militæret en terrorøvelse og hadde et helikopter klart til å ta ut morderen i løpet av få minutter. Arbeiderparti-regjeringen fikk tilbudet, men sa nei. Det var politiets oppgave.

Arbeiderpartiet har aldri bedt om unnskyldning for å ha bygget ned politiberedskapen.

Koranklossene

Gjennom flere tiår har Arbeiderpartiet stemplet alle som er kritisk til innvandring fra tvilsomme land og kulturer som rasister. De har bidratt til å stoppe all debatt om den dramatiske og radikale endringen som de påtvinger en befolkning som i stor grad er bekymret og uvillig.

Gjennom denne prosessen har de argumentert at mangfold er en styrke. Det vi i stedet har fått er koranklosser — store betongklosser som er ment å forhindre islamister i å meie ned folkemengder med bil.

Foto: Rights.no, koranklosser utenfor Oslo City

Det er dessverre ikke bare koranklossene vi nå må leve med. Før innvandringen fra tvilsomme land begynte trengte vi ikke noen drakonisk sikkerhetskontroll på flyplasser.

Da Norge ble en del av Schengen fikk vi vite at vi ikke lenger trenger pass for å reise i Schengen-sonen. Bortsett fra at du må det likevel. Hvorfor? Fordi flyselskapene er økonomisk ansvarlig dersom den som flyr er en ulovlig innvandrer, og fordi det ville være rasistisk å slippe gamle oldemor med blondt hår og blå øyne fra Stryn i indre Sogn med tusenvis av års røtter i Norge på flyet uten pass, men ikke Muhammed Mullah.

Norge pleide å være et trygt land. Det er ikke mer enn 10 år siden nordmenn skrøt av at avstanden mellom politikere og folk var liten. De gikk på gata uten politibeskyttelse som vanlige folk. Ingen skryter av dette lenger. Norge er ikke lenger trygt, og Arbeiderpartiet har ikke bedt om unnskyldning for denne utryggen de har påført nordmenn.

Kanskje tiden er inne for å være litt mindre opptatt av be de som er blitt rammet av Arbeiderpartiets politikk om unnskyldning? Kanskje det er på tide for Arbeiderpartiet selv å be om unnskyldning for den utrygghet de har påtvunget det norske folk?

 

ektenyheter