Hjem Falske nyheter Se og Rør avd. VG fortsetter diskriminerings-løgnen om «Black Panther»

Se og Rør avd. VG fortsetter diskriminerings-løgnen om «Black Panther»

261

VG om «Black Panther» filmen:

..den første mainstream superheltfilmen med en svart superhelt i hovedrollen.

Fake News.
WatchMojo har for eksempel en ‘Top 10 Black Superheroes‘ -liste.
Paul Joseph Watson nevner et par i sin mer generelle kommentar om filmen.

VG’s «fikenblad» er naturligvis den subjektive kvalifikator «mainstream». Noen av superheltene i nevnte topp 10 -liste har kun oppnådd TV-serier og/eller «B» filmer, men i hvert fall «Blade», Cat Woman (forhåpentligvis er Halle Berry «svart nok» for VG) og Hancock må være vanskelig – selv for VG – å fornekte.

Bortsett fra at «Black Panther» karakterens hjemland Wakanda, er nasjonal-konservativ og har strengere grensekontroll enn det USA får etter Trump har bygd mur, burde VG (og resten av PK-media) heller fokusere på hvorfor etniske Afrikanere har skapt så få etnisk Afrikanske (foretrekker historisk-geografisk referanser framfor fargekodingen sosialister er besatte av) superhelter – og derfra finansiere og lage TV-serier, filmer, etc. – SELV!

For det er naturligvis deres eget hovedansvar, på samme måte som det f.eks. er Indere’s hovedansvar å skape «Bollywood» -heltene og filmene.

 

 

ektenyheter