Politimemo: Barnevoldtektssakene var «samtykkende» i de fleste tilfeller

… for jenter under 16 år?

Det har blitt rapportert at politiet som etterforsket barnevoldtektsskandalen i Telford har fått et internt memo som sier at «i de fleste tilfellene hadde sexen foregått under samtykke».

Voldtektshelvete som har rammet barn ned i 11-årsalderen har pågått i byen i 40 år, avslørte etterforskningen til The Mirror.

Advokaten som spesialiserer seg i barnemishandlingssaker, Dino Nocivelli, sa at «Myndighetene ser ikke ut til å skjønne det. Barn kan ikke samtykke til sex.»

«Bare fordi et barn ikke blir fysisk truet til å ha sex betyr ikke at de samtykket til det»

Becky Watson var voldtatt fra en alder av 11 år av en «asiatisk» gjeng før hun dødde i en bilkollisjon 13 år gammel beskrevet som en «spøk».
Vicky Round – et av voldtektsofrene

Beckys veninne, Vicky Round var misbrukt av den samme gjengen, som fikk henne avhengig av crack i en alder av 12 år… Hun døde da hun var 20 av en rusrelatert hendelse.

Ble ikke hørt – endte med døden

Faren til Lucy Lowe, en ung jente som ble drept i Telford, påstår at politiet ignorerte hans varsler om mishandlingen av hans datter før hennes død.

Lucy Lowe ble drept i en husbrann da hun var gravid med det andre barnet

Lucy var voldtatt over tid av Azhar Ali Mehmood, som var far til hennes første barn, og brant ned huset hennes, som drepte henne – som var gravid med hennes andre barn, hennes søster og hennes mor Eileen.

Faren til Lucy sa: «Mehmood hadde sex med en jente under den seksuelle lavalderen. Jeg sa fra til politiet da hun døde, men ingenting skjedde. Jeg forstod aldri det. Hvorfor ble han aldri straffet for det?»

«Han kan muligens kalle seg for hennes kjæreste, men hun var under den seksuelle lavalderen. hvorfor var ikke de sosialtjenesten involvert? Det burde ha ringt alarmklokker. Jeg tror dette er pågående.»

Faren fikk trusler

Faren til Lucy Lowes kommentarer førte til en anonym trussel til politiet som sa at den opprørte faren «burde være forsiktig».

Politiet la lokk på det

Det er tydelig at politiet i Telford har store forklaringsproblemer, og gjemmer seg bak den uriktige påstanden om at det i stor grad dreide seg om sex under samtykke – med jenter langt under den seksuelle lavalder. Det kalles å legge skyld på offeret – på jentebarn!

Politifolk fikk munnkurv

Mirror skriver at 2 politifolk ble suspendert etter de snakket ut om skandalen.

Notater fra den ene politikvinnens irettesettelsesmøte viser at myndighetene innrømte at hun ikke hadde gjort noe galt, men de fryktet at finansieringene fra de øvrige myndighetene ville bli kuttet hvis hun fortsatte med å uttrykke sine meninger om hvor lite de tok tak i problemene.

De lokale myndighetene var mer redde for kutt i finansiering for å være «politisk ukorrekte» enn de ville stoppe de faktiske voldtektsmennene.

 

Kilde: Mirror.

ektenyheter