Foto: YouTube

En skotsk YouTube-personlighet, Mark Meechan ble funnet skyldig i «hatkriminalitet» på tirsdag etter han postet en video der han trente opp hunden til kjæresten sin til å gjøre nazihilsner. Samtidig går overgrepsmenn fri som konsekvens av frykten for å bli kalt rasist.

I videoen fra april i 2016, vises det at hunden «Buddha» hever poten etter Mark sier «Sieg Heil», og reagerer hver gang han sa «Gass jødene» (gas the Jews).

Dette førte altså til at politiet i Skottland og domstolen hadde rikelig med tid og vilje til å få mannen dømt etter paragrafer som omfatter «hatkriminalitet»

Her er videoen (speilet fordi den stadig blir tatt ned)

 

Dette markerer enda et tydelig skifte, der myndighetene ser ut til å gå etter lovlydige borgere med lupe for å se om det har blitt begått «hatkriminalitet». Friskt i minnet er saken der Martin Sellner, Brittany Pettibone og Lauren Southern ble fengslet og stanset fra å komme inn i landet for at de angivelig spredte hat.

Ikke akkurat høyreekstrem

Mann arrestert for å trene opp hund til å gjøre nazihilsen hver gang det ble sagt “Sieg heil”

Barneovergripere går fri

Mens politiet i Storbritania fotfølger folk som Tommy Robinson, snur de ryggen til når små barn blir voldtatt av personer med såkalt «asiatisk bakgrunn».

 

Nekter å etterforske barnevoldtektsskandale som har pågått i årtier. Sier jentene «samtykket»

Ville Fawlty Towers vært forbudt?

Selv om humoren til Mark Meechan oppfattes som smakløs, kunne også mindre støtende humorinnslag også omfattes av hatkriminalitetsparagrafen til Storbritania?

Kilde: Breitbart.

ektenyheter