Hjem Lengre & Tyngre Kommentar: Ytringsfriheten er for alle, ikke bare den med politisk korrekte ytringer

Kommentar: Ytringsfriheten er for alle, ikke bare den med politisk korrekte ytringer

480

Listhaug ble mobbet til å gå av

Av Carlo Nerberg

Jeg er kanskje enig i en brøkdel av hvert ord Listhaug klarer å lire fra seg, dersom jeg legger godviljen til. Derimot, helhetlig sett, prøver hun bare å beskytte Norge og nordmenn fra krigere. Fra folk som har deltatt i ufattelig grusomme handlinger.

Det må bli nevnt at vi blir forsøkt skjermet fra mye galskap som skjer i verden. Det er ingen tilfeldighet at MSM (mainstream media) blir kalt for Fake News. Det er et temmelig filtrert bilde du får se. Et såkalt «politisk korrekt» slør blir dradd over den verden de presenterer.

Jeg har utsatt mitt eget sinn for svært ubehagelige sannheter om hva som skjer i verden. Folk blir, den dag idag, utsatt for middelaldersk, barbarisk og brutale torturmetoder før de blir drept på tilsvarende bestialsk vis.
Det er med sjokk og skrekk jeg har sett hva disse har vært i stand til å gjøre mot andre mennesker bare fordi de ikke deler samme overbevisning som seg selv.

Det er dette Listhaug har forsøkt å advare mot.

At folk kan bli så sinte av sannheten at de begynner å true regjeringen er bare et sørgelig skue. Hvordan klarer så mange, helt velvillig, gå med på slikk opp-ned virkelighetsanskuelse?

Dette får meg til å høre sangen om Bakvendtland i utkanten av sinnet mitt. For der, i Bakvendtland, kan alt gå an.

All den oppstandelse, for hva? At noen ble fornærmet over språket hennes!

Ja, det er liten tvil om at ABB er en dritt, men hans motivasjon for å handle som han gjorde var nettopp pga. slik maktarroganse venstresiden nå fremviser, med Støre -som har slengt seg i spissen, som om dét skulle fremstille han som en leder- som sjefshetser.

Det er en motbydelig opptreden Støre står frem med, å nøre slik opp under den samme ilden som satte motivasjonen til ABB i flammer.
Hvor mange barn vil Støre, og venstresiden generelt, utsette for slik fare, dersom en ny ABB lusker i mørket?
Og hvem tror du han ville lagt all skyld på, om en slik forferdelig terroraksjon skulle finne sted her, igjen, hjemme hos oss i Norge? Jo, folk som vil beskytte deg mot ytterligere terrortrusler.

Støre utviser kun ekstrem narsissisme med slik oppførsel. Og jeg kan ikke fatte eller begripe at dette ikke er åpenbart for alle.

Pat Condell forklarer her eksakt samme taktikk, bare med YouTube som den maktarrogante. Den er vel verdt en titt for et innblikk i hva som rører seg mellom ørene til disse dåsemiklene.

 

 

Når det er sagt vil jeg ta med en liten digresjon.

Hvorfor stoler du ikke på en junkie?
Svar: fordi en junkie setter rusen over alt annet.

Hvorfor stoler du da på politikere?
Den som blir hekta på makt har en langt farligere avhengighet, når de plasserer politisk makt over sannhet og integritet i sitt verdihierarki.
Politikere har makt over rammene du må forholde deg til for å kunne leve på utsiden av fengselsmuren. Noe som blir stadig mer påfallende.

Ja, en kan si hva en vil om denne karen i Skottland, som lærte kjæresten sin hund å reagere på antisemittiske utsagn og å løfte på labben når hunden hørte «sieg heil!»
Han gjorde dette utelukkende for å erte sin kjæreste, men syntes selv at det ble så morsomt at han lastet det opp på YouTube.

Må er han funnet skyldig i å være «krenkende» og kan ende opp i fengsel!

Før kunne vi le av John Cleese som gikk rundt som en Nazi med fingeren under nesa for å gjøre narr av Hitler og Nazismen.

Hvor kommer denne overfølsomheten fra?
Hvorfor skal en på død og liv «følge hjertet» når det skjer på bekostning av å bli hjernedød?

Ytringsfriheten er for alle, ikke bare den med politisk korrekte ytringer.

ektenyheter