Hjem Ideologi Multikultur Ikke et pip om nytt Svensk Tilbakevandringsparti i Norske medier (nesten) –...

Ikke et pip om nytt Svensk Tilbakevandringsparti i Norske medier (nesten) – Dag 3

488

Heller ikke i dag (så langt) er lanseringen av partiet Alternativ för Sverige, funnet omtalt i Norske medier av noen størrelse. Ikke engang hos politisk u-korrekte Document og Resett!

Dette til tross for at MSMedier i Sverige (bl.a. Aftonbladet, Expressen og Dagens Nyheterog i Danmark (Jyllands-Posten) – samt flere av de politisk u-korrekte der – har gitt omtale.

Av Norske nettsteder ble – før gårsdagens oppslag på Ekte Nyheter – nyheten rapportert av FrieOrd.no allerede dagen etter lanseringen (Tirsdag 6. Mars), men Frie Ord er et nettsted koblet til (ny-) Nasjonal S o s i a l i s m e (ofte forkortet til «Nazi»..et-eller-annet):

ABCNYHETER I 2015:
‘Før nyttår delte stortingspolitiker Per Sandberg (Frp) en lenke til Frieord, et nettsted drevet av tidligere Vigrid-leder Thorgrim Bredesen. – Siden drives av nynazister, sier Vepsen-redaktør Tor Bach. – Skivebom, sier Bredesen som kaller seg nasjonalsinnet etter at han gikk ut av Vigrid i 2010.’

NETTAVISEN OM SAMME SAK:
‘..Frieord drives av nynazister, og er arvtakeren til nettstedet Fyret, sier redaktør for nettstedet Vepsen, Tor Bach, til ABC Nyheter.
Det var rett før nyttår at stortingspolitiker Per Sandberg (Frp) delte en lenke til Frieord på sin Facebook-side.
Lenken han delte fører til et intervju med forfatter Hanne Nabintu Herland på den russiske tv-kanalen RT..’

 

Er det grunnen til at en åpenbar nyhet, av potensiell stor betydning for både årets valg i Absurdistan..jeg mener Sverige.. ikke vil «berøres» av engang Doc eller Resett?

Har «skyld ved assosiasjon» -ekstremismen slått til igjen?

 

Vanvidds-politikk kan og bør reverseres!

Eller er det mer fordi dette nye partiet tydelig står for en reversering av siste tiårs multikulturalisme- og befolkningsutskiftnings-politikk, altså ikke kun redusert tempo og økte krav til integrering/ assimilering?

For reversering av koloniseringen av Norge og Europa, ser ikke engang FrP ut til å være interessert i.

Men det er en realitetsorientering som tvinger seg fram. For Italia skal partilederen for Lega, Matteo Salvini lovet hjemsendelse av 500.000 migranter, mens Silvio Berlusconi skal ha uttalt støtte til en «Marshall plan» for Afrika ..og hjemsendelse av 600.000 migranter.

Til og med Norske MSMedier har omtalt dette, men de kaller naturligvis returnering til  e g n e  h j e m l a n d  for ‘deportasjon’, ‘utvisning’ og andre «fæle» ord…

 

Generasjon Identitet: Reqonquista

Den Identitære bevegelsen har også tatt i bruk begrepet ‘Remigrasjon’, senest i dag – Kvinnedagen – i en ‘Stop Vold Mot Kvinder’ -kampanje:

Faksimile

 

..samt begrepet «Reconquista«, som henspiller på kristne Europeeres gjenerobring av (dagens) Spania og Portugal fra muslimske ikke-Europeiske imperialister, en kolonisering som totalt sett (varierende geografisk utstrekning) varte nesten 800 år (fra 722-1492).

ektenyheter