Søstre
Foto: Illustrasjonsfoto

«Britiske» Azhar Ali Mehmood holdt engelske Lucy Lowe som voldtektsslave fra hun var 13 år. Som 14-åring måtte hun føde barnet hans. To år senere drepte han Lucy, samt hennes søster og mor, i en mordbrann. Neste år kan han prøveløslates.

Dette er 3 av opptil 1 million britiske ofre som har blitt i hovedsak voldtatt, men også torturert, truet og/eller drept av såkalte «asiatiske» (kodeord for menn med opphav fra islamske land) pedofiligrupper.

Myndighetene har i flere tiår latt være å stoppe problemet i frykt for å bli ansett som «rasistiske» og/eller i frykt for å «spre rasisme».

Etter mye omtale i alternative medier har norsk mainstream media – som VG og Dagbladet – nylig skrevet litt om denne historiske grusomheten – på en svært eufemistisk måte («asiatere», » ‘utnyttelse’ av barn», ingenting om det totale antall ofre, etc).

Samtidig i Storbritannia blir folk arrestert på flyplassen og kastet i glattcelle for å ha politisk ukorrekte meninger (se her, her og her).

Relatert redaktør-kommentar: Ta det med ro, ingen fare!

Kilder: The Mirror, Birmingham Mail, Human Rights Service 

ektenyheter