Gas mask
Foto: Illustrasjonsfoto

I Tyskland fant politiet nylig 100 kg med kjemikalier og eksplosiver i et lager tilknyttet «Anti»Fa-aktivister. En av de to mistenkte i saken ble tidligere medaljert som en utstående politisk aktivist av venstrepartiet Die Linke.

Den tyske stat har vært stille om saken, og involverte LKA (politienheten ansvarlig for svært alvorlig kriminalitet, tilsvarende FBI) veldig sent i etterforskningen, noe som får mange til å tro at en skandale er på trappene.

Den tyske grenen av terrorgruppen «Anti»Fa har tidligere forsøkt å doxe 54 politimenn (avsløre deres identiteter og private hjemmeadresser for hele verden), samt brukt dødelige våpen og konspirert sammen for å identifisere og stalke høyrejournalisten Lauren Southern mens hun filmet under G20-«demonstrasjonen».

Kilder: Die Welt (tysk mainstream media) via Breitbart, Lauren Southern

ektenyheter