Hjem Politikk Dobbeltmoral Viktigste #MeToo er her! Den kalles #120db

Viktigste #MeToo er her! Den kalles #120db

573
Faksimile

Og at den brøt overflaten i Tyskland er ikke overraskende. 120 desibel refererer til lydnivået på alarmen Europas kvinner blir tilbudt mot trakassering- og voldtekts-bølgen.

Her i Norge har HRS allerede skrevet om dem:

..De unge kvinnene har fått nok av «importert vold og aggresjon mot kvinner», sier de. De vil tvinge oss til å huske på de voldtatte og drepte jentene..

Les mer på HRS.

 

Haaland: Prisen vi betaler for elitens idioti

Og om tidligere nevnt, dreier dette seg om et helt annet «nivå» enn f.eks. en hånd på kneet, et tilsneket tungekyss eller en av disse underforstått psykologisk utnyttelse av å inneha en maktposisjon -situasjonene.

Karine Haaland skriver i bloggpostenPrisen vi betaler for elitens idioti‘:

..Mens #metoo stort sett har handlet om «hvite mennesker» som klyper hverandre i rompa og kommenterer hverandres pupper, og har fått dyttet mange mektige bort fra sine posisjoner og åpnet veien for dem stod trippende i kø, retter «120db søkelyset mot vanlige menneskers hverdag.

 

I motsetning til #metoo, som stort sett har oppnådd på å etablere interne maktkamper blandt de ressurssterke, retter #120db seg mot volden, drapene og voldtektene som begås av immigranter med muslimsk bakgrunn, fra Nord- og Øst-Afrika og MidtØsten mot vanlige kvinner og barn i Europa..

 

På sosiale medier

Egen Twitter-konto:

 

Tommy Robinson på Facebook:

#120db: German women finally fight back against migrant crime!

The resistance begins! Young German women start the campaign "120 decibels". The campaign is directed against the imported migrants violence, against sexual harassment, abuse and rape of women in Germany. We bet this won’t get even 1% of the attention that #MeToo got. Let’s get this hashtag trending! #120dB Twitter: www.twitter.com/120dezibelWebsite: http://www.120db.info/

Posted by Tommy Robinson on Mittwoch, 31. Januar 2018

 

Hjemmesiden: www.120db.info

***

 

ektenyheter