Hjem Falske nyheter Se og Rør avd. VG – Lyver i ingressen og avslører løgnen...

Se og Rør avd. VG – Lyver i ingressen og avslører løgnen midt i artikkelen

506

Artikkelen: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/l1Mpdo/trump-ler-seg-i-hjel-i-moskva

 VG’s påstand i Ingressen:
VG’s egen oversetting lengre nede, av Trump’s «hamring»:
Søndag fortsatte han [Trump] å hamre mot påstandene om at det er bevist at russerne blandet seg inn i presidentvalget i 2016. ‘– Jeg har aldri sagt at Russland ikke blandet seg inn i valget. Jeg sa «det kunne være Russland eller Kina eller et annet land eller gruppe, eller det kunne være et 200 kilos geni som sitter i senga og leker seg på PC-en.» Den russiske «sammensvergelsen» var at Trump-kampanjen samarbeidet med Russland – det gjorde den aldri!’

 

Uansett hva man mener om hva som egentlig skjedde i forbindelse med USA-valget i 2016 og hva som er sant eller ikke av President Trump’s uttalelser, så er altså helgens «hamringer» fra «Han Donald», EGENTLIG:

  • mot påstandene om samrøre (collusion) mellom Trump-kampanjen og Russland, IKKE mot innblanding på egenhånd (meddle) fra Russland
    ..som forresten flere nasjoner er «fersket» i, deriblant USA under Obama -administrasjonen (Ukraina 2013, Israel 2015, ..),
  • ..videre mot påstandene om at valg-resultatet ble påvirket (impacted) eller endret (changed),
  • ..at det faktiske samrøret har vært mellom Russland og Clinton(s) og Demokratenes folk og organisasjoner (‘..DNC and the Dems. Remember the Dirty Dossier, Uranium, Speeches, Emails and the Podesta Company..‘),
  • ..at Russlands målsetning var «splitt og hersk» i USA (‘..create discord, disruption and chaos..‘),
  • og at med alle kampanjer, Kongress-høringer og etterforskninger (iverksatt av Clintons, Obamas, Demokratene og deres støtte-aktivister, først og fremst MSMediene) som har vært siden, så har Russland lykkes så godt at de ler ræva av seg i Moskva.

with all of the Committee Hearings, Investigations and Party hatred, they have succeeded beyond their wildest dreams. They are laughing their asses off in Moscow.

 

Original-teksten for resten av ovennevnte ..og mere til:

 

Scott (Dilbert) Adams følger som vanlig opp

***

ektenyheter