Hjem Ideologi Antikommunisme «Vi kan ikke skille en kultur fra det folk som har skapt...

«Vi kan ikke skille en kultur fra det folk som har skapt den»

650
Foto: Jonas Pryner / Zetland

Aurelija Aniulyte fra Identitær Danmark intervjues i P1 Orientering.

Aurelija Aniulyte fra Identitærbevegelsen i Danmark har de siste ukene gitt flere intervjuer til ulike radiostasjoner.

I et intervju med P1 Orientering tar hun avstand fra journalisten sitt spørsmål om at det handler om et «hvit Europa» men påpeker heller at man ikke kan skille en kultur fra folket som skapte den. I det 7 minutter lange intervjuet sier Aniulyte at den demografiske utvikling kan lede til en irreversibel endring i europeisk kultur.

Under følger et lengre intervju (49 minutt) med Aurelija Aniulyte i programmet Rushys Roulette i Radio2syv.

Rushys Roulette

Skal vi jævne ghettoerne med jorden?Gruppen "Generation Identitær" er villige til at gå endnu længere; indvandringen til Vesten skal stoppes helt og folk, der ifølge dem ikke hører til i Europa, skal sendes retur.Gruppens talsmand, Aurelija Aniulyte, tager diskussionen med præst Marie Høgh og Edris Qasimi.

Posted by Radio24syv on Mittwoch, 3. Januar 2018

Ekte Nyheter vil fortsette å følge Identitærbevegelsen i Danmark.

ektenyheter