Når du leser omtrent hvilken som helst avis om politivold og rasisme i USA er du nesten garantert å få servert ideologiske usannheter fremfor fakta. Sannheten er at særlig svarte nabolag og miljøer i USA, og da særlig i visse storbyområder, gjennom mange tiår har opplevd noe nært en sosial kollaps, som har resultert i ekstrem vold utøvd av svarte mot i all hovedsak svarte. Her er en ren faktabasert, balansert presentasjon av disse faktaene.

Vi vil skynde oss å legge til at det ikke bare er svarte som opplever et slikt forfall. Blant enkelte hvite miljøer er det en pågående opiums-krise som i hovedsak rammer deler av den nedre hvite middelklassen.

Kilde: Wikipedia

Problemet i USA er at venstreradikale har fått lov til å definere et narrativ der hvor det er hvite rasistiske politimenn som er årsaken til problemene i de svarte nabolagene. De som fremmer denne agendaen bryr seg ingenting om svarte ofre. De gir i praksis sin støtte til svarte kriminelle som begår overgrep mot andre svarte. Hensikten er å skape splittelse for å fremme sin egen karriere.

Hvis du ønsker å forstå psykologien til de venstreradikale kan vi anbefale Stephen King-filmen «Needful Things» med Max von Sydow i hovedrollen. Her er en liten smakebit.

poli

 

 

 

 

ektenyheter