Hjem Kommentar Menn sliter, i en tid hvor vi bare hører om #metoo

Menn sliter, i en tid hvor vi bare hører om #metoo

527
Foto: Illustrasjonsfoto.

I følge American Foundation for Suicide Prevention, står hvite middelaldrende menn for 7 av 10 selvmord i 2016, og er økende. Nest øverst har vi indianere og innfødte fra Alaska. Afroamerikanere begår færrest selvmord. Det som er ille, er at det er likt i Norge, hvor 6.6 av 10 selvmord begås av menn.

Det er viktig at kvinner går ut metoo og forteller om eventuelle overgrep og folk som utnytter sin stilling, selvsagt. Jeg er bare stygt redd for at alt dette fokuset på metoo flytter for mye fokus bort fra større utfordringer som faktisk finnes i samfunnet. Menn / gutter sliter bigtime!

Det finnes nemlig en trend i Hollywood og forøvrig resten av verden, som i økende grad stempler menn som overflødige, og at menn nærmest er ubrukelige sosekopper. Det der liker vi ikke noe særlig. Hva tenker du?

Hilsen redaktøren, inspirert av en Facebook-post.

ektenyheter