Det var Mao som oppfant begrepet «politisk korrekthet» og Sovjetunionen under Stalin som populariserte begrepet rasisme som våpen for å skape borgerkrig i Vesten. Kommunistmaktene er borte, men arven etter dem lever i beste velgående i form av memer som appellerer til mennesker som hater Vesten. Derfor er vi i den absurde situasjonen hvor alle som ligger en millimeter til høyre for Stalin, Pol Pot og Mao blir omtalt som «høyreekstreme» og ny-Nazister.

Det mest absurde eksempelet på dette er den arabisk-talende libanesisk-kanadiske olivenhudfargete Professor Gad Saad som av venstreekstreme ble stemplet som nazist fordi han var med på å arrangere en konferanse ved navnet «The Stifling of Free Speech in Universities.» (Konferansen ble profetisk nok stoppet av antifa-demonstranter)

Når selv en jøde på flukt fra antisemitter kan bli omtalt som «høyreekstrem» og Nazist, er det kanskje ikke rart at Martin Sellner og hans bevegelse Generasjon Identitet blir stemplet på denne måten, selv om de altså i alle sine standpunkter er moderate og representerer et flertall av Europas befolkning. Martin Sellner er gjest i denne episoden av Tankekrim.

ektenyheter