Hjem Ideologi Multikultur Nå: Markering på koranklosser på Karl Johans gate i Oslo

Nå: Markering på koranklosser på Karl Johans gate i Oslo

1096
Foto: SIAN

Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) med aksjon på koranklosser i Hovedstaden.

Kl 13.15 i dag satte en gruppe SIAN aksjonister opp plakater med teksten «Terror som normaltilstand Nei takk!» i en rekke koranklosser og koranpotter på Karl Johans gate i Oslo.

Terror som normaltilstand – Nei takk!Stopp islamiseringen av Norge har i dag klokken 13.00 gjennomført en markering ved…

Posted by Jon Oddvar Sellereite on Donnerstag, 14. Dezember 2017

I en pressemelding til Ekte Nyhter skriver SIAN følgende:

«Stopp islamiseringen av Norge har i dag klokken 13.00 gjennomført en markering ved de nyoppsatte monumentene på Karl Johans gate.  Plakater med teksten «Terror som normaltilstand – Nei takk!» er plantet i byens nye identitetsmarkører.

Europol  har slått fast at islamsk terror er den største trussel mot Europa. Muslimene har siden man begynte detaljert terrorregistrering i 2001, begått gjennomsnittlig fem dødelige terrorhandlinger hver eneste dag, med hundretusenvis av ofre.

Parallelt med økningen av antall muslimske innbyggere i Vesten, øker forekomsten av islamske kulturuttrykk også her. Religiøst motiverte massemord – jihad – er bare ett av disse særegne islamske kulturuttrykk.

Jihad er den muslimske hellige krig med formål å erobre hele verden for Allahs religion, etter direkte ordre fra Allah. Dette er svært godt dokumentert i koran, sunna og sharia.

Etter et enestående bestialsk dobbeltdrap i Sverige, mente en Oslo-politiker at vi måtte informere bedre om knivforbudet, og innføre retningslinjer for salg og oppbevaring av kniver. Ingen snakket om å fjerne dem som har vold som varemerke, samt et livssyn som befaler dem å drepe og undertrykke oss. Så har da også volden fortsatt. 

Når muslimer nå benytter biler som drapsvåpen på vestlige gater og torg, så setter vi opp betongelementer. Effekten av disse er like formidabel som av ovennevnte politikers knivforslag – null.

Forekomsten av barrierer og lignende trøstetiltak er sammenfallende med økningen i den islamske terror. Klossene er bautaer over vår egen selvvalgte hjelpesløshet. 

Vi lever i spennende tider

ektenyheter