Hjem Ideologi Multikultur Identitærbevegelsen minnes Maria Ladenburger

Identitærbevegelsen minnes Maria Ladenburger

614
Foto: Facebook

For noen dager siden ville Maria Ladenburger blitt 21 år. 

Men slik skulle det ikke gå. Et «flyktningebarn» fra afganistan voldtok, torturerte og drepte henne da hun var på vei hjem fra en fest i universitetsbyen Freiburg i Tyskland.

Saken er ikke nevt i norsk media.

Gjerningsmannen, Hussein Khavari var tidligere dømt for å ha angrepet en kvinne i Hellas, men dette var ikke Tyske myndigheter klar over når Khavari kom til Tyskland uten papirer  høsten 2015.

A few days ago, Maria Ladenburger would have turned 21. For this reason our German brothers erected these plaques of…

Posted by Generation Identity England on Sonntag, 10. Dezember 2017

Tyske og Engelske identitære minnes Maria Ladenburger.

Gjerningsmannen er 32 år

Documnet.no skriver i sin omtale av saken at det ser ut som Khavari var 32 og ikke 17 år på tidspunktet for ugjerningen:

Dette kan få store konsekvenser for straffeutmålingen i den pågående saken mot Khavari, som offisielt er blitt behandlet som mindreårig, til tross for at alvorlig tvil er blitt reist om hans reelle alder. Utsiktene til en maksimumsstraff på ti år for mindreårige kan dermed bli omgjort til livsvarig fengsel.

Kilden til opplysningen er ikke hvem som helst: Khavaris egen far, som retten har fått i tale ved hjelp av en tolk via mobiltelefonen som ble beslaglagt fra drapsmannen.

Alderen ser altså ikke ut til å ha vært den eneste løgnen fortalt av morderen, som ifølge Der Spiegel ble plassert i en tysk fosterfamilie – altså som godt voksen (noe man selv kan se i Bild): Han har også fortalt en skrøne om at Taliban har drept faren.

Hvor mange ganger har man ikke hørt den historien og andre spektakulært hjerteskjærende beretninger før fra afghanske asylsøkere? Hvor mange fiktive Taliban-mord har de dumme, dumme europeerne egentlig tatt for god fisk fra mennesker fra verdens mest korrupte land, for deretter å garantere de fiktive faderløse en trygg fremtid på de innfødtes bekostning?

Historien om Hussein Khavari illustrerer mye av vanviddet ved europeisk utlendingspolitikk. Før han kom til Tyskland hadde han fått amnesti fra en fengselsdom på ti år for ran og livstruende vold, som han hadde sonet halvannet år av i et gresk fengsel. Den opplysningen fant aldri veien til Tyskland – tilsynelatende ikke vettet heller.

Det hører med til historien at Maria hadde arbeidet frivillig i et asylmottak. Utakk er verdens lønn, men sjelden blir det illustrert så brutalt som her.

Martin Sellner omtaler også det brutale drapet på Youtube.

Ekte Nyheter vil fortsette å følge situasjonen i Tyskland og Identitærbevegelsen tett.

ektenyheter