Hjem Falske nyheter Alternative Perspektiver – Trump har stålkontroll II

Alternative Perspektiver – Trump har stålkontroll II

313

Mens MSMediene igjen kappes om å beskrive hvor «enden er nær» for President Donald J. Trump – nå ifbm. General Flynn’s innrømmelse av løgn – finner man helt andre perspektiver hos noen gravende Twitter-personligheter.

Thomas Wictor, «Imperator Rex», «Thomas Paine» mfl. jobber utifra en teori om at i hvert fall Trump & Flynn og kanskje også Mueller som offisielt etterforsker dem, har vært og fortsatt er allierte i en større operasjon for å avsløre korrupsjon og annen ukultur i det politiske etablissementet.

Dette inkluderer politisering av etater som skattevesenet (IRS) eller FBI. Ref. kampanjeslagordet «Drain the swamp».

De mener også at nøkkelpersoner som McMaster og Kelly er trofaste Trump allierte, til tross for medierapportene om store konflikter.

 

Deres hovedpunkter

 • General Flynn er en virkelig patriot med en imponerende karrière i Forsvaret,
  • store deler av tiden innen etteretning
  • og han er dyktig. «Super spook» og lignende begreper går igjen.

 • Flynn hadde store uenigheter med Obama/ administrasjonens politikk – spesielt ufarliggjøringen av islam/islamisme – og han uttalte seg om dette, også offentlig.

 • Derfor fikk han også sparken av Obama/ administrasjonen i 2014.

 • Flynn fikk likevel fornyet høy (høyest?) sikkerhetsklarering i Januar 2016 – altså under Obama administrasjonen – og har derfor kunnet skaffe seg tilgang til det meste han måtte ønske (i hvertfall til et tidspunkt etter at han ble sparket av Trump).
 • Dette indikerer også at Obama administrasjonen ikke hadde noe gyldig å utsette på Flynns handlinger, selv om de gjerne skulle (som er indikert av at han ble sparket).

 • Flynn ble rådgiver for Trump -kampanjen i Februar 2016.

 

Hvorfor oppstod Trump – Russland teorien?

 • Hele Trump/Russland samerøre teorien – inkludert både det beryktede «dossieret» om Trumps forbindelser og oppførsel i Russland og påstandene om Flynns samrøre – er iscenesatt av motstanderne av Trumps Make America Great Again og ikke minst Drain the Swam –agenda, fra kretsen rundt president Obama, Clintons og fra det politiske etablissementet ellers,
 • Delvis for å bortforklare at selveste Hillary Clinton – dessuten (implisitt) arven etter «halvguden» Obamas presidentskap – kunne tape,
 • og naturligvis for å nøytralisere Trump, hans administrasjon og presidentskap.
 • Kanskje også for å hindre oppmerksomhet rundt eget samrøre med Russland; mest aktuelt den såkalte Uranium One -saken som innvolverer Clintons, Podesta-brødrene (den ene, Hillarys valgkampleder), og mange flere.
 • Men det vil ikke hjelpe. Trump, Flynn og deres team vet noenlunde hva som har foregått og har kontroll.

 

Utdrag fra linken i tweet 4:

..The full statement by Robert Kelner [Flynns advokat]..Counsel to Lt. General Mike Flynn (Retired)..
General Flynn certainly has a story to tell, and he very much wants to tell it, should the circumstances permit..

 • Både Flynn og (derved) Trump har lenge kjent til sammensnekringen av falske anklager, som dette «dossieret»
 • og at avlyttet informasjon – om ikke fra dedikert overvåkning så fra den generelle masselagring av kommunikasjon som foregår hele tiden – om folk i Trumps kampanje/ andre medhjelpere/ kanskje også Trump selv, ble uthentet av Obama og/eller Clintons folk, til formålet.

 • De løgner i avhør av FBI som Flynn nå har innrømmet, var bevisste. Enten
 • som en del av «Drain the Swamp» –prosjektet
 • eller kanskje for å beskytte Visepresident Pence som benektet kontakt mellom Trumps folk og Russlands, uten å spesifisere før eller etter selve valget 8. November.
 • Dette hadde betydning mht. at anklagene om samrøre med Russland først gjaldt hvordan Trump vant selve presidentvalget (mao. må det ha foregått før 8. November 2016),
 • men deretter har «sumpen» gjerne sauset inn også overgangsperioden i mellom valgdato og innsettelse i anklagene, selv om det er vanlig praksis at en innkommende administrasjon utøver kontakt med andre lands representanter i denne perioden.

Dette ble også bekreftet av Obama administrasjonen:

 • Det ble muligens ansett av Trump (og Pence? Flynn selv?) som for forstyrrende i den daværende situasjonen, å måtte forsvare en slik unøyaktighet (som i MSMediene fort ville bli til «løgn») fra visepresidenten.
 • Da var det bedre at Flynn ofret seg. Først jobben, så ved et par løgner i FBI-avhør som antakelig ble regnet med ville bli avslørt.

 

Flynn fikk stoppet (substasielle) lekasjer

 • Lekkere av substansiell informasjon fra Trump administrasjonen, ble raskt identifisert og fjernet.Det som har kommet ut har vært ønskede lekkasjer – eller også bullshit som feks. om Trumps iskrem-vaner – med formål å identifisere lekkere og kanskje også (på sikt) dumme ut MSMediene som publiserte lekasjene.

 • Flynn var sentral i dette, gjennom et team av etteretningsfolk (spooks) han fikk ansatt og gitt høye sikkerhetsklareringer, som de beholdt selv om de også ble sparket (av McMaster) kort tid etter.Formålet – identifisere lekkere – fortsatte de med utenfor formelle posisjoner i administrasjonen.

 

Stormen er her

Noen som husker Trumps «Calm before the Storm» -kommentarer 5. Oktober i år?

Thomas Wictor, «Imperator Rex» og gjenget mener stormen nå er under oppseiling. Mye dramatisk vil skje de neste ukene, men ikke med President Donald J. Trump…

***

PS. De fleste av de linkede tweets er del av lange tråder inkludert eksterne linker, gjerne til originalkilder (som rettsdokumenter) og MSMedier, men oftest satt i et annet perspektiv enn det offisielt rådende. Anbefalt lesning.

ektenyheter