Hjem Idioti Journalister prøvde forgjeves å finne grums i Identitær-bevegelsen

Journalister prøvde forgjeves å finne grums i Identitær-bevegelsen

657
Laughter
Foto: Illustrasjonsfoto

Tre kvinnelige journalister prøvde – muligens med ulovlige metoder – å avsløre grums i Generasjon Identitet-bevegelsen ved å infiltrere den. Resultatet, som man vil se i en kommende dokumentar, ble en flopp.

Til tross for at Generasjon Identitet ikke er en komplett, ferdigpakket ideologi, omfavnes bevegelsen av folk som er interessert i å bevare sin identitet og trygghet som et folk, samt motstanden mot tvungen globalisme. Denne holdningen er såpass ‘kontroversiell’ at den store majoriteten av verdens befolkning, og over 50% av Europas befolkning, mener det samme.

Som Martin Sellner forklarer i videoen «Inside Britain’s New Far Right» – The ITV exposure of nothing er ikke bevegelsen fylt av jødehat, rasisme og sjåvinisme, slik uredelige svertende mørkemenn påstår, men tvert imot normale, oppegående mennesker – mennesker som ønsker å bevare det gode, og som er medmenneskelige nok til å ville stoppe voldtekter, tortur og mord. Sellner tar hele affæren med stoisk ro, og er optimistisk til at det gir et netto positivt utslag for GI pga. gratisreklamen:

 

En like seriøs og vellykket infiltrasjon er tidligere gjort med Frimurerne:

Mainstream media, f.eks. The Guardian, serverer som vanlig løgnene på snor, bl.a. at de Identitære har sabotert redning av flyktninger ute på Middelhavet, eller at de driver med skummel militær-trening (i virkeligheten selvforsvarskurs).

Aktivisten og UKIP-politikeren Anne Marie Waters har også forsvart seg mot løgnene her. Det samme har Traditional Britain Group og Peter Sweden. I motsetning til mange andre grupper tar de her også tydelig avstand fra terror og lignende, fordi de ikke ønsker å gi blandede signaler om hvor de står.

Øvrige kilder: Huffington Post

ektenyheter