Hjem Svenske tilstander #HerToo – Tok sitt eget liv etter nedlagt voldtektsanmeldelse – Del...

#HerToo – Tok sitt eget liv etter nedlagt voldtektsanmeldelse – Del II

350

Del I om skjebnen til Angelica Wiktor, endte ved spørsmål om hvorfor resultat fra gynekologisk og andre tekniske undersøkelser ikke var med i politiets/ Åklagarens forundersøkelse.

Del I refererte fra frilansjournalist Joakim Lamottes Facebook post den 8. November i år. 16. November kom en ny Facebook post i saken:

En uke senere; svar til utbegjæring av tekniske undersøkelser

Nå har foreldrene fått svar fra Åklagaren på utbegjering av det tekniske materialet i saken:

Åklagare Yvonne Rudinsson skriver angående resultaten från Angelicas gynundersökning att det ”beslutades att till en början avvakta med att analysera proverna och därefter helt avstå från analys. Detta innebär att någon analys inte har gjorts av proverna.”

 

Angående DNA-prover från sängkläder och kondompapper skriver hon att beslagen återkallades från Nationellt forensiskt centrum när Angelica avled: ”Detta innebär att någon analys inte har gjorts av föremålen.

 

Den här nya informationen innebär att åklagaren tog beslut att lägga ner Angelica Wiktors våldtäktsanmälan utan att ha tillgång till varken resultat från DNA-analyser eller gynundersökning.

 

For lite bevis for tiltale? Overarbeidet politi? Uhell? Masseinnvandringen?

Kommentarfeltet til Lamottes poster varierer fra støtte til politiet (for lite bevis eller for lite ressurser), feilprioriteringer etc. og til innvandring. Selv om navnene Samir og Adnan som nevnt (i Del I) ikke er de faktiske, er de angjeldende jo med referat til politiforhør beskrevet med hhv. ‘..bott i Sverige sedan 2015..‘ og ‘..medborgare i Syrien..‘.

Det er også per i dag godt dokumentert at «etablissementet» – politi og rettsvesen inkludert – i land etter land i Vest-Europa, på det groveste underslår og til og med aktivt skjuler de negative konsekvenser av deres ekstrem-ideologi(er), dvs. dette sivilisasjonsødleggende vanvidd som gjerne omtales med begrep som «Globalisme», «Multikulturalisme», «Politisk Korrekthet» etc.

Den som fortsatt fornekter at dette er situasjonen eller nevnte dokumentasjon, bør snarest lese seg opp hva som er avdekket angående for eksempel:

..»grooming» OG syreangrep –vanviddet i Storbritannia,

se for eksempel tidligere EN artikkel «Absurdistan Über Alles» med lengre omtale og mange kildereferanser for bl.a. denne «grooming»-situasjonen – der offentlige myndigheter som både politi, skole og sosialtjenesters mangeårige fra ignorering til aktiv skjuling av situasjonen, er en av de groteske sidene ved saken – og syreangrep-situasjonen i UK

 

..seksual og annen innvandrer-kriminalitet i Tyskland,

Fra Gatestone:
The actual number of migrant-related sex crimes in Germany is at least two or three times higher than the official number. Only 10% of the sex crimes committed in Germany appear in the official statistics. — André Schulz, head of the Criminal Police Association.

 

I originalkilden; Bund Deutscher Kriminalbeamter (BDK.de) står det videre (via Google oversetter):

«Politikken har vært i bruk i årevis og etterlater befolkningen i mørket om den faktiske kriminalitetssituasjonen.
Faktisk saksnummer [antall] er godt over de registrerte 6 millioner lovbruddene.

 

For eksempel vises bare omtrent 75% av alle boliginnbrudd i det hele tatt. På område for seksuelle overgrep og nettkriminalitet, vises ikke over 90% av gjerningene.

 

I tillegg, for første gang siden 2014, er titusenvis av kriminalitetssaker ikke lenger registrert i statistikken, med mindre den eksakte kriminalitetsscenen er kjent.

Tryllekunstneri [Taschenspielertricks], det er det du kaller det!», Sier Schulz.

..den festival-tilknyttede situasjonen i Sverige,

Første gang jeg så disse gjengene var under festivalen Ung08 i Stockholm, altså for 7-8 år siden. Da var problemet at man ranet i grupper, sier politiinspektøren.

 

– Personranene var utelukkende rettet mot svenske eller lyse gutter og alle ranerne var innvandrergjenger. Det førte til at de svenske gutene knapt kunne være på festivalen. Gikk de inn på konserten, fikk de bank. Sto de utenfor, ble de ranet.

 

De siste par årene har seksuelle overgrep mot jenter preget festivalbildet..

..bruken av spesiell kode R291 i politiet

for å hindre offentlig kjennskap til innvandrer-kriminalitet,

 

..den generelle økningen i voldtekt/andre seksual-overgrep,

Aftonbladet i 2010:

..Bara i det lilla afrikanska landet Lesotho anmäls fler våldtäkter än här..

 

..Problemet är att knappast något annat brott har så högt mörkertal som våldtäkt. I Sverige kommer omkring 80–90 procent av våldtäkterna aldrig till samhällets kännedom..

Gatestone og Snaphanen i hhv. 2015 / 2016:

..Siden 1975, hvor Riksdagen besluttede at Sverige skulle være “mångkulturelt” – uden at have begreb om, hvad den gjorde – er antallet voldtægter steget med 1395 procent..

FN (United Nations Office on Drugs and Crime – UNODC):

(Link til grafens underlagstall hos UNODC her.)

 

..vitnemålene fra politifolk som Peter Springare

(som straffes med anmelding for «datainntrengning») om både kriminalitetsutviklingen og underbemanning-krisen i Politiet.

..og så vider og så videre.

 

Og hva med Norge?

Lignende utvikling gjelder også for Norge, det er bare ikke like ille. Enda.

***

ektenyheter