Hjem Korporativisme Korrupsjon Alternative Perspektiver – Massearestasjonene i Saudi-Arabia…og Trump

Alternative Perspektiver – Massearestasjonene i Saudi-Arabia…og Trump

308

Mens Norske MSMedier mer eller mindre trykker NTB’s tekst (ekkokammer much?) har igjen Twitter-profilen Imperator Rex et noe annet perspektiv.

Hans første poeng er tweeten i går fra USAs President Donald J. Trump, som oppfordrer Saudi-Arabia til å starte sin børsnotering av deres statlige oljeselskap på New York børsen:
(IPO: Initial Public Offering)

Hans neste poeng er at President Trump valgte Saudi-Arabia som første utlandsbesøk og at hans tale der var en av de viktigste fra en USA president – noensinne – som alle bør lese..

 

Både Rex og hans «twitter-kompis» Thomas Wictor er voldsomt overstrømmende i sin beundring av den Saudiske kronprins..

 

..og knytter President Trumps Saudi-besøk til hjemlige korrupsjonsproblemer, ikke minst knyttet til Clintons og miljøet rundt dem (som forøvrig er blant også Norske regjeringers favorittmottakere av tvangsinnkrevde penger fra Nordmenn)..

14. When he went, Trump ALSO knew that KSA citizens have been buying off American politicians, as well as making donations/..

 

..se fortsettelsen på Imperator Rex’ Twitter-konto.
Og som vanlig inkluderes noen Addendums, som vel mer en antyder at Trump-haternes «Russia-collusion» prosjekt kan være i ferd med å snu (enda mer) mot dem selv. Hint; Podesta brothers..Hillary’s valgkampsjef og sånn..

..og flere bidrar med perspektiver..
(ingen kommentar til Mandalay Bay -hintet i neste)

 

PS. Nevnte Thomas Wiktor har sin egen tråd i saken. Som sagt, overstrømmende av beundring:

 

PS II. Aftenposten har fått med seg «Twitter-feiden» mellom en av de arresterte, Prins Al-Waleed bin Talal, og TheDonald fra tidlig i presidentvalgkampen. Aftenposten omtaler Talal som en som «viste stort engasjement i amerikansk politikk«..
«Collusion» forbeholdes for Trump og Russere?

Faksimile

..og Aftenposten MÅ naturligvis legge inn et spark til Trump og avslutter med å spinne prinsens deltakelse i oppkjøp av et hotell og en yacht fra Trump konsernet, som et slags bevis på at Trump IKKE «lo sist og best».
..det kommer vel an på prisen, eller??

 

PS III. Og journalist, kommentator og Bernie Sanders -supporter(!) H. A. Goodman mener altså: «SAUDI PRINCE BILLIONAIRE ARREST FORESHADOWS CLINTON INDICTMENTS»:

ektenyheter